Tato stránka používá soubory cookies a bez nich nemusí fungovat správně. Povolte prosím soubory cookies ve Vašem prohlížeči.
16. dubna 2024, svátek má Irena
Resort Hulín nabízí ubytování v srdci přírody

Resort Hulín nabízí ubytování v srdci přírody

Máte chuť uniknout z ruchu velkoměsta? Hledáte místo pro firemní teambuilding či svatbu uprostřed přírody? Pak je pro vás resort Hulín nacházející se v Jesenici ve středních Čechách, tím ideálním místem. Díky rozsáhlému sportovnímu vyžití, mini zoo či bazénu si tu na své přijdou nejen rodiny s dětmi, ale i sportovci či firmy.

t1.jpg   t4.jpg

 „V našem resortu pořádáme svatby, teambuildingy, ale i rodinné pobyty pro rodiče s dětmi se sportovním vyžitím - venkovní bazén, tenisový kurt, beachvolejbalové hřiště, sportovní rybolov a v případě špatného počasí zde máme i 3 bowlingové dráhy,“ láká k pobytu v resortu Hulín, který je rodinnou firmou, Patrick Hejsek.

22096012-1848834375133264-3111227495344164086-o.jpg

 

Mini zoo i restaurace 

Kromě výše vyjmenovaného zde můžete navštívit i místní mini zoo, kde nechybí lamy, velbloudi, oslíci, kozy, nosálové, králíci, poníci, pávi, či ozdobné ptactvo jako kachny a bažanti.

zoo2.jpg

„Jsme milovníci zvířat a víme, že i malé děti jsou z nich nadšené, proto přišla tato myšlenka, abychom i dětem zpestřili pobyt. O zvířata se staráme sami. Jsou na nás zvyklá a v případě potřeby máme k dispozici veterináře,“ vysvětluje Hejsek, jenž resort s kapacitou 95 lůžek provozuje již několik let se svou přítelkyní. 

r1.jpg  r2.jpg

V Hulíně nechybí ani velká restaurace, která pojme až 100 hostů, takže velká svatba není problém. Každý si zde může vybrat z široké nabídky minutkových i hotových jídel, přičemž nejoblíbenější je momentálně hamburger v domácí bulce a pak vepřová žebra.

Cyklostezky a zámky 

Resort Hulín se nachází v malebném prostředí středočeského kraje nedaleko Sedlčan a v okolí je tak spousta zajímavých míst, kam se dá vyrazit na výlet, ať už po svých či na kole.  

„V okolí je např. zámek Osečany, který vlastní Matěj Stropnický se svým partnerem Danielem Krejčíkem, kde jsou možné i prohlídky, ale to je vždy po dohodě s nimi. Dále zámek Vysoký Chlumec, Červený hrádek u Sedlčan. Nachází se zde i cyklostezky a hlavně krásná příroda a klid,“ vyjmenovává pár míst z mnoha Patrick Hejsek, jehož otec resort začal budovat před dvaceti lety. 

c1_1.jpg 

„Na většině pozemku byla pouze hodně mokrá půda. Můj otec si zde postavil první chatku a vybagroval rybník s tím, že sem bude jezdit odpočívat, a pak přišla myšlenka udělat něco pro rodiny s dětmi. Od té doby se postupně budovalo a rozšiřovalo. Dnes to máme jako rodinnou firmu,“ uzavírá vyprávění Patrick Hejsek. 

 

 

Kontakt 

Web: www.resorthulin.cz

Ubytování: 

E-mail: recepce@resorthulin.cz
Telefon: +420 731 502 875

Restaurace, bowling:

Telefon: +420 733 479 876

Soukromé akce, svatby:

Blanka Vilasová
E-mail: info@resorthulin.cz

Telefon: +420 733 704 561

 

 

ČTĚTE DÁLE

V polovině května dorazí do Prahy 30 vinařů. Dovezou šest tisíc lahví růžového vína

Celkem 46 stánků, 30 vinařů, degustace růžových vín a klaretů, k tomu vhodná gastronomie, bohatý doprovodný program – to vše nabídne už 13. ročník festivalu Růžový máj. Ten proběhne 18. května na pravém břehu Vltavy na Rašínově nábřeží.

Chci, aby se v mém divadle všichni cítili jako doma

Zatímco se jiná divadla v době pandemie strachovala o přežití, zlatá slavice Lucie Bílá podnikla odvážný krok a pustila se do rekonstrukce bývalé Ta Fantastiky. Díky ní scéna v pražské Karlově ulici prošla velkou proměnou a zároveň dostala nové jméno. Jak se Divadlu Lucie Bílé daří několik let od otevření?

Kuba v srdci Evropy: Habana Social Club vystoupí v rámci rozlučkového evropského turné v Praze a Brně

Skvělá hudba, vášnivý tanec a jedinečný příběh života na karibském ostrově. Hvězda kubánských nocí, skupina Habana Social Club, přinese do Prahy a Brna neopakovatelný kubánský zážitek v rámci svého posledního evropského turné. Kapela navíc svou poslední evropskou jízdu doplnila o sólové tanečníky ze světoznámého klubu Tropicana.

Lvíčkov – největší rodinný zábavní park v centru Prahy od června v Máji Národní

Svět plný her, zábavy, veselých zážitků a nekonečného dobrodružství se dětem a jejich rodičům během června otevře v novém rodinném zábavním parku Lvíčkov. V 5. patře zrekonstruovaného obchodního centra Máj Národní najdou vysněné místo, kde si mohou kdykoliv kvalitně užít společné chvíle přesně podle svých představ. Žádné starosti, jen radost!

Prague Bike Fest Na Výstavišti se blíží! Ve dvou dnech nabídne to nejlepší ze světa cyklistiky, adrenalinové zážitky a zábavu pro děti i dospělé

Druhý ročník Prague Bike Fest se blíží a o víkendu 27. – 28. 4. 2024 se opět otevřou brány pražského Výstaviště, kdy areál uvítá všechny cyklo nadšence v rámci největšího cyklistického festivalu v roce. Během dvou dnů si návštěvníci užijí pořádnou porci adrenalinových show, exhibice, workshopy, organizované vyjížďky se známými sportovci, testování kol, ale i večerní doprovodný program a gastronomická potěšení. Chybět nebude prezentace renomovaných i nových značek, které představí to nejlepší ze světa cyklistiky. Na své si přijdou ale i děti. Právě pro ně bude připraven zbrusu nový dětský testovací okruh pod vedením zkušených instruktorů. Pomyslnou třešničkou na dortu pak bude pořádně adrenalinová Big Air show v čele s Teodorem Kováčem. Uprostřed Bruselské cesty ve výšce až 7 metrů předvede své nejtěžší triky jako jsou double-backflip, frontflip nohand nebo otočka o 720 stupňů. Hlavními partnery Prague Bike Festu jsou společnosti Sazka a Škoda Auto. Festival podpořil svou záštitou také Český svaz cyklistiky a ministr dopravy Martin Kupka.

Unikátní dokument Tady Havel, slyšíte mě? v kinech již tento týden!

Prezident, občan, režisér, přítel, manžel, pacient, muž na sklonku života... Časosběrný dokument Petra Jančárka Tady Havel, slyšíte mě? představuje Václava Havla v jeho známých, ale i veřejnosti dosud skrytých polohách. Vychází přitom z nikdy nepublikovaného materiálu, natočeného během posledních let jeho života. Film vstoupí do kin ve čtvrtek 11. dubna.