Tato stránka používá soubory cookies a bez nich nemusí fungovat správně. Povolte prosím soubory cookies ve Vašem prohlížeči.
27. července 2024, svátek má Věroslav
TOP FESTIVAL 2024, TOP interpreti napříč všemi žánry

TOP FESTIVAL 2024, TOP interpreti napříč všemi žánry

TOP FESTIVAL je festival, který přiváží TOP zpěváky, skupiny všech žánru. Na prvním ročníku, který se uskuteční v Ostravské Dolní oblasti Vitkovic se můžete těšít na legendární skupinu Gipsy Kings feat. Tonino Baliardo / Safri Duo / O-Zone / Alice DeeJay a další.

1ad5ddc3-vanilla-ice-at-mgm-grand-2010-scott-harrison-040ee-min_1.webp

Hlavní hvězdou festivalu je americký rapper Vanilla Ice, sekundovat mu bude francouzská hudební skupina The Gipsy Kings feat. Tonino Baliardo, jejíž hudební styl vychází z flamenca i jiných hispánských stylů a romské hudby, nebo dánská kapela Safri Duo, kterou proslavila pecka Played-A-Live. Ta vás zaručeně roztančí a rozeskáče i teď po 23 letech od vydání.

Tím ale nabitý line up zdaleka není vyčerpaný. Na dny strávené sledováním hitparád zavzpomínáte s (tehdy) chlapeckým popovým triem O-Zone, jehož hitovku Dragostea Din Te si možná pamatujete spíš jako Numa Numa.

17256476-2d1e7c.webp

Zahraje taky Alice Deejay, což byl nizozemský pop-trance projekt, který vznikl v roce 1996. Připomeňte si je hitem Better Off Alone. V roce 2014 se dali znovu dohromady pod názvem Alice DJ s novou zpěvačkou a tanečníky. Ze Slovenska pak dorazí Robert Burian, DJ, producent a tvůrce hudby pro Egův letní hit Žijeme len raz. Tak žijte nielen raz, ale aj nadoraz a pořádně si tenhle mejdan užijte! 

17244404-e57eb2.webp

V.I.P. Vstupenka 
Staňte se VIP a užijte si festival jinak. V ceně VIP vstupenky, exkluzivní prostor u pódia a hvězdy na dosah, VIP parkování, malé občerstvení a pivo zdarma. Zvýhodněné ceny nápojů a speciální VIP bar, posezení a samostatné WC.

Další informace naleznete na facebookových a webových stránkách.

432860307-1416962849140123-1690534202650218011-n.jpg

Oldies se mění na TOP FESTIVAL

Oldies festival vznikl v roce 2015, a jako prvním v republice se nám podařilo přivézt kapely devadesátých let, které tady od dob své největší slávy nebyly, případně měly v České republice úplnou premiéru.

Ušli jsme dlouhou cestu a po 5 ročnících v DOV a smutném Covidovém období jsme se přestěhovali na Polygon Libros, kde proběhly další 2 ročníky. Ten letošní byl bohužel poslední!

Důvodů je celá řada, hlavně jsme limitováni výběrem „oldies“ interpretů, které prostě nechceme opakovat pořád dokola a i když jsme byli první, vyrojila se spousta akcí s podobnou tématikou a jistá exkluzivita se bohužel vytratila.

Rozhodnutí nebylo lehké, ale takový je život, naštěstí jak se říká, každým koncem zároveň něco nového začíná a tak se zrodila myšlenka posunout náš festival na vyšší úroveň.

Chceme Vám představit TOP FESTIVAL

Na této akci si přijdou na své všichni hudební fanoušci, chceme zvát interprety z 80 let , 90 let, milénia i současnosti… exkluzivní jména, která tady ještě nebyla i ty nejlepší z let minulých!

Zároveň jsme vyslyšeli vaše přání a festival se tak opět vrátí do unikátního prostoru DOLNÍ OBLASTI VÍTKOVICE.

www.topfestival.cz

ČTĚTE DÁLE

Opava slaví 800. Buďte u toho!

„Perla Slezska“ v letošním roce slaví úctyhodných 800 let. Městská práva jí přiřknul Přemysl Otakar I. dekretem v roce 1224 a od té doby zažila mnohé.

TÁBORSKÉ KULTURNÍ LÉTO

Město Tábor v létě nabídne rozmanité kulturní akce. Těšit se můžete na stálice letního programu Jazzový Tábor a festival pouličního divadla Komedianti v ulicích. Rekonstrukcí historické bitvy vzdáme hold husitskému hejtmanu Janu Žižkovi, jenž skonal právě před 600 lety.
Reklama
reklama

DEADPOOL & WOLVERINE

Nemá smysl předstírat, že o tomhle filmu něco opravdu víme. Studia Marvel/Disney drží celý příběh pod pokličkou a jistí jsme si jenom tím, že ukecaný žoldák ve filmu spojí síly s verzí Wolverina, který ve svém vesmíru nedokázal uspět.

Vítejte v parku DinoLive!

Tento fascinující park v Praze nabízí setkání s více než 70 pohyblivými dinosaury v životních velikostech, z nichž někteří dosahují délky až 18 metrů!

BTC Prague 2025. Prozíravý bitcoiner kupuje Early Bird!

Jsi fanatik do bitcoinů? Věříte v tuto technologii a považujete Bitcoin za nadřazený všem ostatním kryptoměnám? Chtěli byste přijet do Prahy a poslechnout si některé z největších učitelů na téma Bitcoin, kteří se s vámi podělí o svá moudra, a zároveň se setkat s dalšími hodlery a fanoušky Bitcoinu?