Tato stránka používá soubory cookies a bez nich nemusí fungovat správně. Povolte prosím soubory cookies ve Vašem prohlížeči.
26. dubna 2024, svátek má Oto
U Sádlů: gotická restaurace s čepovaným pivem Budvar

U Sádlů: gotická restaurace s čepovaným pivem Budvar

Rádi Vám představíme gotickou restauraci, která je rozdělená na horní a spodní část, v rámci které Vám nabízí prvotřídní českou kuchyni, kde si z obsáhlého menu jistě vybere každý z Vás. V nabídce naleznete tradiční i méně známá jídla, která se připravují výhradně z čerstvých surovin a nejlepších ingrediencí. V restauraci kladou důraz na pestrost jídelníčku a snaží se zachovávat původní receptury. Naleznete zde pokrmy z čerstvé zeleniny a ovoce, masa a ryb, zvěřiny, sýrů a dalších surovin vysoké kvality.

-23a0325.jpg

Zveme Vás na posezení v hospůdce, kde budete jistě spokojeni s nabídkou služeb i kvalitou pokrmů a nápojů. Ve stylovém interiéru Vám nabídnou čepované pivo Budějovický Budvar, známé svou tradicí a skvělou chutí.  Dále mnoho skvělých vín od moravských vinařů – Baloun, Madl a Skoupil. V nabídce si budete moci vybrat vína pozdních sběrů, vína suchá i sladší, s vůní a chutí po ovoci, květinách či bylinkách, která se budou výborně doplňovat s pokrmy zde připravenými a umocňovat tak Váš kulinářský zážitek.

1599732451-119023396-334610994405048-7459106867069494056-n.jpg

Navštívili jsem restauraci U Sádlů

Při vstupu Vás dýchne kouzlo historie. Na stěnách jsou zachované dobové nápisy, zbraně, kančí hlavy, kůže, mozaiková okna. K jídlu doporučujeme kachnu, nicméně jídelní lístek je petrý a určitě si vybere každý. Už z fotek poznáte, že na porcích se zde nešetří. Kachna se rozpadala a z jistotou můžeme říci, že jsme si na ní dlouho takhle nikde nepochutnali.
Kachnu je potřeba určitě zapít a tak jsme si dopřáli Budweiser Budvar čepovaný na dva zátahy. Ptáte se, proč zrovna na dva zátahy? Dozvěděli jsme se, že každé pivo má svůj doporučený způsob čepování, tak aby jeho chuť byla co nejlepší. Nicméně pro milovníky staročeské kuchyně je restaurace U Sádlů jasná volba.

12.jpg

Služby a akce

  • Středověké interiéry restaurace U Sádlů vytvářejí dokonalou kulisu a atmosféru středověku, tak se nechte námi zavléci do středověku, jež vyzvedl Prahu na císařský trůn.  Zajistíme pro vás.... --- svatby
  • - narozeninové oslavy
  • - firemní akce
  • - rauty
  •  
  • 10.jpg
  • instagram
  • facebook
  • www.usadlu.cz

ČTĚTE DÁLE

Do Divadla Lucie Bílé míří francouzská novinka s Vlasákovou a Etzlerem

Divadlo Lucie Bílé v pražské Karlově ulici připravilo před koncem divadelní sezóny ve spolupráci s Agenturou Harlekýn další činoherní premiéru. V nové francouzské komedii Co to píšeš, miláčku se diváci mohou těšit nejen na vybroušené dialogy, ale také na herecké výkony Lenky Vlasákové a Miroslava Etzlera.

Hudebně-švestkový festival Vizovické Trnkobraní letos v novém termínu oznamuje kompletní program s Rybičkami 48, Divokým Billem a novinky v programu i komfortu

Kompletní program oznamuje jediný hudebně-švestkový festival v České republice Vizovické Trnkobraní, který se letos koná v novém termínu v pátek a sobotu 23. a 24. srpna v areálu likérky Rudolf Jelínek ve Vizovicích nedaleko Zlína. Fanoušky švestkových oslav letos v pátek rozproudí Rybičky 48 nebo No Name, v sobotu Divokej Bill, Tublatanka, Tomáš Klus nebo Anna K. a další interpreti a kapely. Trnkobraní letos svým návštěvníkům nabídne několik novinek – travnatou odpočinkovou zónu, doprovodný program se stand-up vystoupením Tomáše Matonohy či Lukáše Pavláska, moderaci knedlíkové soutěže v podání Libora Boučka a v neposlední řadě novou značku piva.

Patříte mezi meteosenzitivní jedince? Jak počasí ovlivňuje náš krevní tlak či psychiku.

Už naše babičky říkaly: „Bude pršet, cítím to v kostech.“ Má ale počasí opravdu dopad na to, jak se cítíme? Zcela jistě. A vedle vlivu na pohybovou soustavu má dopad také na náš krevní tlak. Lidé s onemocněním srdce a cév by proto měli možný vliv počasí brát vážně. Pokud navíc patří mezi takzvané meteosenzitivní jedince, musí své každodenní chování přizpůsobit nejen svému onemocnění, ale i počasí. Vedle konzultace se svým lékařem, který by měl o zvýšeném vlivu počasí na zdraví svého pacienta vždy vědět, je spolehlivou prevencí kardiovaskulárních komplikací zdravý pohyb přiměřený věku a zdravotnímu stavu kardiaka.

JATKA FEST OVLÁDNOU AREÁL PACOVSKÉHO ZÁMKU UŽ PO JEDENÁCTÉ!

Festival se každý rok překonává a letos sází jednu hvězdu za druhou. Do krásného prostředí zámeckého areálu totiž přiveze své největší hity DIVOKEJ BILL, POLETÍME? a král českého rocku DAVID KOLLER. Pódium ovládne legendární MŇÁGA A ŽĎORP a pod kůži se vryje VYPSANÁ FIXA. Bez stálic festivalu POKÁČE a UDG by se JATKA FEST rozhodně neobešel. Na festival se vrátí i PEKAŘ, JAKUB DĚKAN, NEBE, SILUETY, POST - IT, PATRIK MALÝ a celou sestavu uzavře TOTÁLNÍ NASAZENÍ.

Lampion školám – Umělecké vzdělávání a jeho hodnoty v základním školství

Divadlo Lampion pořádá 23. května 2024 ve spolupráci s oddělením školství Magistrátu města Kladna a Národním informačním střediskem pro kulturu (NIPOS) sympozium pro ředitele a pedagogy kladenských základních škol.

Letní divadelní festival na jihu Čech Jižní Svéráz se blíží

Unikátní site-specific divadelní festival, který je součástí vítězného konceptu Evropské hlavní město kultury 2028, propojí sílu Jihočeského divadla, Divadla Continuo a REZI.DANCE Komařice.