Tato stránka používá soubory cookies a bez nich nemusí fungovat správně. Povolte prosím soubory cookies ve Vašem prohlížeči.
29. března 2024, svátek má Taťána
VOTVÍRÁK 2022: přípravy vrcholí

VOTVÍRÁK 2022: přípravy vrcholí

Největší český festival Votvírák, který již tradičně otvírá festivalové léto, startuje do roku 2022 a svého 14. ročníku s novou energií.

10. až 12.6.2022 tradičně na letišti v Milovicích. Pořadatelé využili čas a program vylepšili o pořádnou dávku skvělé muziky. Návštěvníci se tak mohou těšit na to nejlepší z tuzemské rockové, popové, ale i hiphopové scény.

Těšit se můžete na: 

Kryštof, Divokýho Billa, Rybičky 48, No Name, Škwor, Xindl X, Mirai, Jardu Uhlíře, O5&Radeček, Vaša Patejdla, Arakain, Voxela, Lásku,  dlouho avizované debutanty Walkmanz, nebo Resta, Kontrafakt, Sodomu Gomoru, Smacka a mnoho dalšího.

Pokud si chcete připomenout festival Votvírák, doporučujeme vám zhlédnout dokument z neexistujícího festivalu v roce 2020. Jedná se o reportáž z Votvíráku, jejž vládní opatření znemožnila uspořádat. Fanouškům pro radost moderátoři přiblížili některé interprety on-line až domů.

">

 

Dramaturgická koncepce Votvíráku je tradičně zaměřena výhradně na českou a slovenskou scénu ve třech hlavních pilířích: rock/ hard &heavy, kvalitní mainstreamový pop a v poslední době také hip hop a taneční scéna.

Na Votvíráku najdete řadu dalších aktivit, kterou festival nabídne svým návštěvníkům, počínaje herními zónami přes nejrůznější adrenalinové sporty až po tvůrčí dílny nebo klasickou pouť s mnoha atrakcemi. Samozřejmostí bude chilloutová zóna, adrenalinové sportovní atrakce a pestrá nabídka gastronomie všech možných typů i cenových hladin. Nonstop zóna složená ze sestavy hudebních barů může připomenout leckteré slavné „zábavové“ ulice našich i evropských měst.

Festival se nachází na ploše 210 hektarů, pojme kolem 20 000 stanů a umožní parking pro více než 10 000 automobilů. Pozornost je věnována především bezpečnosti návštěvníků a ekologickým aspektům i s přihlédnutím k faktu, že areál a jeho okolí jsou výjimečným přírodním biotopem s unikátní faunou a flórou.

V prodeni jsou ještě klubové karty STANDART a VIP, karty KOMBI jsou už vyprodané. Více na www.votvirak.cz

a4-votvirak-2022-verze-2022-04-19.jpg

 

 

 

ČTĚTE DÁLE

Již tuto středu zažijete Stalinův poslední western v MDK

Již tuto středu (27. 3.) se můžete těšit v našem oblíbeném divadle MDK na Stalinův poslední western. Jest černo-černá groteska o touze být šerifem.

Největší blbost je chtít cestovat a brečet, že na to nemám finance

Odjakživa byla přesvědčená, že si bude spokojeně žít v Praze jako pravá měšťanda. To se ale před lety změnilo. „Začala jsem se více zajímat o zdravý životní styl. Zjistila jsem, že výlety, které jsem začala podnikat, fungují jak po fyzické stránce, tak po psychické. Teď už si bez cestování a pobytu v přírodě neumím představit život,“ říká cestovatelka Veronika Křížová (28), která své zážitky, tipy a rady sdílí na Instagramu a TikToku Cestuj_s_Veru.

Rekreační areál Sázavský ostrov - Ostrov plný zábavy na Zlaté řece Sázavě!

Rekreační areál Sázavský ostrov se nachází ve městě Sázava v krásné krajině Středního Posázaví, pouhých 45km od Prahy (exit 34 z dálnice D1).

V Divadle Lampion na Kladně se stanou zázraky

Druhou premiérou sezony 2023/2024 na téma V každém příběhu se skrývá zázrak bude autorská inscenace pro diváky od 7 let Krotitelé zázraků pojednávající o magickém světě dětí a o rodičích, kteří je občas neposlouchají, aniž by o tom sami věděli. Režie se ujal renomovaný tvůrce inscenací pro dětské diváky Jiří Ondra. Slavnostní premiéra proběhne 28. března v Divadle Lampion.

Prahu navštíví TIM BURTON – a vy můžete být u toho!

Americký filmový mág – producent, scenárista, básník, loutkář – propojující nevinný dětský svět s odvrácenou stranou lidské existence a také vizionář spojující s neskutečnou lehkostí animaci s hranou tvorbou. Po 10 letech se vrací opět do Čech, aby dal svým obdivovatelům možnost nahlédnout do nejniternějších zákoutí své mysli.

Beats for Love vytahují další eso z rukávu - legendární Eric Prydz poprvé na festivalu v ČR!

Již za necelé čtyři měsíce odstartuje největší taneční párty marathon pod širým nebem. Ostravský festival elektronické hudby Beats for Love slaví své desáté výročí a při té příležitosti přivezou jeho organizátoři do Česka ty největší hvězdy světové taneční scény. Kromě již dříve avizovaného Davida Guetty přijede do Ostravy také švédská legenda, DJ a producent Eric Prydz, který již léta okupuje přední příčky světových hitparád a na festivalu v ČR vystoupí vůbec poprvé.