7. prosince 2025, svátek má Ambrož a Aenjamín
Weisskopf Vína: Luxusní vína ze slunečné Izraele i Moravy

Weisskopf Vína: Luxusní vína ze slunečné Izraele i Moravy

Malá rodinná firma Weisskopf Vína se obchodováním s vínem již dlouhých 18 let. Je stabilním dodavatelem moravského vinařství Balážovi, které získalo již řadu ocenění na prestižních soutěžích, a také izraelského národního pokladu z vinařství Binyamina. Weisskopf Vína kromě dodávek lahodného nápoje nabízí i řízené degustace na místě, které si sami vyberete. Kromě toho v jeho nabídce najdete třeba i kvalitní portské víno.

Weisskopf Vína je malá rodinná firma, která se obchodem s vínem zabývá již od roku 2003. Dodává vína z jižní Moravy, ale i vína plná slunce ze země zaslíbené - Izraele. Firma klade maximální důraz na kvalitu vín a krátké dodací lhůty vín, která jsou dodávána přímo ze sklepů výrobce. 

weissvinice.jpeg

Hlavním partnerem je malé moravské vinařství Balážovi, jehož tradice se datuje až do 30. a 40. let minulého století. Balážovi révu pěstují na tradičních vinicích v Dolních Bojanovicích. Původ tohoto vinařství se datuje až od meziválečného období a pohnutých 40. let.  Je zde také stále zachován přímý kontakt vinařů s výrobou, a vínu se tak dostává té nejvyšší péče. Výsledkem jsou špičková vína, která získávají řadu významných ocenění na vinařských soutěžích."Na vaše přání připravíme řízenou degustaci vín z vinařství Balážovi na vámi vybraném místě," říká spolumajitelka Zuzana Weisskopf.

TIP: Chcete se dozvědět více o firmě Weisskopf vína? Prohlédněte si VIDEO ZDE!

Ochutnejte izraelský národní poklad

weisskopfnew1.jpg

Weisskopf Vína ovšem zajišťují i exkluzivní dodávky lahodného červeného vína Binyamina do České republiky. Vinařství v malebné izraelské vesničce Binyamina bylo založeno v roce 1952 Josephem Zeltzerem. V 90. letech ho převzalo společenství manažerů z filmového průmyslu, které vinice, sudové sklepy i samotnou výrobu zmodernizovalo do dnešní podoby. Vinařství Binyamina v současnosti patří mezi nejvyhlášenější vinařství v Izraeli a je dokonce považováno za národní poklad země a na prestižních soutěžích sbírá jedno ocenění za druhým. Jedinečnou chuť můžete okusit třeba s vlajkovou lodí vinařství - sérií vín Binyamina Reserve. 

Pro objednávky a informace o kompletní nabídce využijte e-mailovou adresu weisskopf@weisskopf-vina.cz.

Kontakt

Weisskopf spol. s r.o.

web: www.weisskopf-vina.cz

telefon: +420 608 953 722

e-mail: weisskopf@weisskopf-vina.cz

Nové vydání

FACEBOOK

INSTAGRAM

ČTĚTE DÁLE

Vánoční průzkum Too Good To Go: téměř polovina českých domácností připravuje na svátky příliš mnoho jídla

Zatímco vyhazování zbytků z Vánoc přiznává 28 % Čechů, téměř polovina uvádí, že se v jejich domácnosti na Vánoce připraví příliš mnoho jídla. Právě to je však nejčastějším důvodem vyhazování vánočních zbytků. Z průzkumu společnosti Too Good To Go, který byl proveden ve spolupráci s výzkumnou agenturou STEM/MARK, také vyplývá, že Češi za sváteční jídlo utratí v průměru 2000 Kč, 62 % z nich na něm však plánuje letos více šetřit.

Kultovní Five Guys konečně v Česku. První restaurace otevře 8. prosince v centru Prahy

Světově proslulý řetězec prémiových hamburgerů Five Guys konečně vstupuje do České republiky. Svou první českou pobočku otevírá v ikonickém obchodním centru Máj v srdci Prahy na Národní třídě. Restaurace poprvé přivítá hosty v pondělí 8. prosince.

Jak vznikají poctivé masové speciality. Příběh rodinné značky Čongrády

Co začalo v roce 2012 u dědečkova sporáku jako malý nápad, se dnes mění v příběh poctivého jídla, tradice a řemesla.

Efektivní teplárny jako zbraň proti drahé energii. Kogenerace zrychluje evropskou transformaci

Evropa potřebuje rychlejší cestu ke snížení emisí i úsporám energie. Klíčovou roli v transformaci hrají moderní plynové kogenerační teplárny, které dokážou výrazně zefektivnit výrobu tepla a zároveň dodat elektřinu ve chvílích, kdy je jí v síti nedostatek.

Typické momenty českých Vánoc, bez kterých si svátky neumíme představit. Jaké jsou neměnné okamžiky českých Vánoc?

Každý rok slibujeme, že letos to vezmeme s klidem, bez spěchu a bez zbytečného cukroví. A každý rok dopadneme stejně – čekáme s napětím na zlaté prasátko, ujídáme bramborový salát už u oběda a tajně doufáme, že kapr v trojobalu přežije do večera. Některé okamžiky českých Vánoc se prostě nemění – a možná právě proto je máme tolik rádi.

Vánoce v TADY CHUTNÁ: Čtyři restaurace, čtyři příběhy

Už jste ochutnali filet lososa podle Rybí kuchyně Jindřicha Vaňhy? Nebo víte, co je Znojmo 2025? Tak to byste měli. Vánoce jsou obdobím, kdy se tradice setkávají s moderní kuchyní. A právě tuto kombinaci letos přináší šéfkuchař David Kalina spolu s týmem restaurací Tiskárna Národní, Tiskárna Jíndřišská, Mincovna a U Tellerů. Inspirují se prvorepublikovými kuchařkami, starými technikami a vůněmi, jen v moderním, hravém pojetí.
Tato stránka používá soubory cookies a bez nich nemusí fungovat správně. Povolte prosím soubory cookies ve vašem prohlížeči.