17. prosince 2025, svátek má Daniel
Weisskopf Vína: Luxusní vína ze slunečné Izraele i Moravy

Weisskopf Vína: Luxusní vína ze slunečné Izraele i Moravy

Malá rodinná firma Weisskopf Vína se obchodováním s vínem již dlouhých 18 let. Je stabilním dodavatelem moravského vinařství Balážovi, které získalo již řadu ocenění na prestižních soutěžích, a také izraelského národního pokladu z vinařství Binyamina. Weisskopf Vína kromě dodávek lahodného nápoje nabízí i řízené degustace na místě, které si sami vyberete. Kromě toho v jeho nabídce najdete třeba i kvalitní portské víno.

Weisskopf Vína je malá rodinná firma, která se obchodem s vínem zabývá již od roku 2003. Dodává vína z jižní Moravy, ale i vína plná slunce ze země zaslíbené - Izraele. Firma klade maximální důraz na kvalitu vín a krátké dodací lhůty vín, která jsou dodávána přímo ze sklepů výrobce. 

weissvinice.jpeg

Hlavním partnerem je malé moravské vinařství Balážovi, jehož tradice se datuje až do 30. a 40. let minulého století. Balážovi révu pěstují na tradičních vinicích v Dolních Bojanovicích. Původ tohoto vinařství se datuje až od meziválečného období a pohnutých 40. let.  Je zde také stále zachován přímý kontakt vinařů s výrobou, a vínu se tak dostává té nejvyšší péče. Výsledkem jsou špičková vína, která získávají řadu významných ocenění na vinařských soutěžích."Na vaše přání připravíme řízenou degustaci vín z vinařství Balážovi na vámi vybraném místě," říká spolumajitelka Zuzana Weisskopf.

TIP: Chcete se dozvědět více o firmě Weisskopf vína? Prohlédněte si VIDEO ZDE!

Ochutnejte izraelský národní poklad

weisskopfnew1.jpg

Weisskopf Vína ovšem zajišťují i exkluzivní dodávky lahodného červeného vína Binyamina do České republiky. Vinařství v malebné izraelské vesničce Binyamina bylo založeno v roce 1952 Josephem Zeltzerem. V 90. letech ho převzalo společenství manažerů z filmového průmyslu, které vinice, sudové sklepy i samotnou výrobu zmodernizovalo do dnešní podoby. Vinařství Binyamina v současnosti patří mezi nejvyhlášenější vinařství v Izraeli a je dokonce považováno za národní poklad země a na prestižních soutěžích sbírá jedno ocenění za druhým. Jedinečnou chuť můžete okusit třeba s vlajkovou lodí vinařství - sérií vín Binyamina Reserve. 

Pro objednávky a informace o kompletní nabídce využijte e-mailovou adresu weisskopf@weisskopf-vina.cz.

Kontakt

Weisskopf spol. s r.o.

web: www.weisskopf-vina.cz

telefon: +420 608 953 722

e-mail: weisskopf@weisskopf-vina.cz

Nové vydání

FACEBOOK

INSTAGRAM

ČTĚTE DÁLE

Michelinský šéfkuchař Gal ben Moshe vaří svůj příběh v restauraci Parzival v Praze na Starém Městě

Šest let vařil Gal ben Moshe pod michelinskou hvězdou ve vlastní restauraci Prism v Berlíně. Teď v Praze otevírá restauraci Parzival, ve které prostřednictvím chutí a vůní vypráví svůj osobní příběh. Parzival je fusion fine diningová zážitková restaurace, kterou on sám popisuje jako hluboce osobní místo, kde sdílí všechny své gastronomické zkušenosti a vypráví je prostřednictvím jídla.

Dopřejte si kávové Vánoce. Máme pro vás tři tipy na neodolatelné kávové cukroví

Češi milují kávu. Je součástí našich rán, odpoledních pauz i večerních zklidněnípo rušném dni. A s blížícími se Vánoci je také skvělou inspirací pro něco, co milujeme snad ještě víc – pro cukroví. Vůně másla, vanilky a čerstvě namleté kávy dokáže vytvořit vánoční atmosféru, která je útulná, stylová a přitom moderní. A dobrou zprávou je, žedruhů kávového cukroví existuje mnohem víc, než byste čekali.

Vánoční průzkum Too Good To Go: téměř polovina českých domácností připravuje na svátky příliš mnoho jídla

Zatímco vyhazování zbytků z Vánoc přiznává 28 % Čechů, téměř polovina uvádí, že se v jejich domácnosti na Vánoce připraví příliš mnoho jídla. Právě to je však nejčastějším důvodem vyhazování vánočních zbytků. Z průzkumu společnosti Too Good To Go, který byl proveden ve spolupráci s výzkumnou agenturou STEM/MARK, také vyplývá, že Češi za sváteční jídlo utratí v průměru 2000 Kč, 62 % z nich na něm však plánuje letos více šetřit.

Kultovní Five Guys konečně v Česku. První restaurace otevře 8. prosince v centru Prahy

Světově proslulý řetězec prémiových hamburgerů Five Guys konečně vstupuje do České republiky. Svou první českou pobočku otevírá v ikonickém obchodním centru Máj v srdci Prahy na Národní třídě. Restaurace poprvé přivítá hosty v pondělí 8. prosince.

Jak vznikají poctivé masové speciality. Příběh rodinné značky Čongrády

Co začalo v roce 2012 u dědečkova sporáku jako malý nápad, se dnes mění v příběh poctivého jídla, tradice a řemesla.

Efektivní teplárny jako zbraň proti drahé energii. Kogenerace zrychluje evropskou transformaci

Evropa potřebuje rychlejší cestu ke snížení emisí i úsporám energie. Klíčovou roli v transformaci hrají moderní plynové kogenerační teplárny, které dokážou výrazně zefektivnit výrobu tepla a zároveň dodat elektřinu ve chvílích, kdy je jí v síti nedostatek.
Tato stránka používá soubory cookies a bez nich nemusí fungovat správně. Povolte prosím soubory cookies ve vašem prohlížeči.