19. prosince 2025, svátek má Ester
Zažijte Italské Vánoce v Srdci Prahy s Invitaly

Zažijte Italské Vánoce v Srdci Prahy s Invitaly

Přichází období radosti, lásky a společného oslavování. A co kdybyste letos Vánoce prožili s autentickým italským šarmem, teplým přivítáním a výjimečnou kuchyní? Vše to a mnohem více naleznete v restauraci Invitaly, kde připravují nezapomenutelné Vánoční večírky.

invitaly-praha-10.jpg

Invitaly pro Vás připravili Exkluzivní Vánoční Menu. Jejich vánoční menu je kulinářským dílem šéfkuchaře, který přivedl do každého pokrmu špetku italské vášně. Od tradičních pochoutek až po exkluzivní předkrmy z italské kuchyně - připravte se na chuťový zážitek, který vás zahřeje u srdce. Můžete také ochutnat vína z Itálie. K lahůdkám nabízejí široký výběr kvalitních italských vín, která dokonale doplní každý váš pokrm. Zjistěte, proč jsou italská vína známá po celém světě.

invitaly-praha-9-1.jpg

Vánoční termíny jsou vždy žádané, a proto doporučujeme rezervovat své místo již nyní.

Pro rezervace a další informace nás neváhejte kontaktovat na +420 773 060 490 nebo piazzetta@invitaly.cz.

Přijďte a oslavte Vánoce s námi, ať už jste s rodinou, přáteli nebo kolegy. Buon Natale a Felice Anno Nuovo! 

www.invitaly.cz

inv3-dscf8067_1.jpg

 

Nové vydání

FACEBOOK

INSTAGRAM

ČTĚTE DÁLE

U Váhy: 300 let pražských příběhů a poctivé české kuchyně

Na Smíchově, jen pár minut od centra, stojí dům, který vítá hosty už víc než 310 let. Hostinec U Váhy není další turistická zastávka v centru – je to skutečný pražský hostinec s rodinným příběhem, poctivou českou kuchyní a atmosférou, díky které se i cizinec cítí jako štamgast.

Michelinský šéfkuchař Gal ben Moshe vaří svůj příběh v restauraci Parzival v Praze na Starém Městě

Šest let vařil Gal ben Moshe pod michelinskou hvězdou ve vlastní restauraci Prism v Berlíně. Teď v Praze otevírá restauraci Parzival, ve které prostřednictvím chutí a vůní vypráví svůj osobní příběh. Parzival je fusion fine diningová zážitková restaurace, kterou on sám popisuje jako hluboce osobní místo, kde sdílí všechny své gastronomické zkušenosti a vypráví je prostřednictvím jídla.

Dopřejte si kávové Vánoce. Máme pro vás tři tipy na neodolatelné kávové cukroví

Češi milují kávu. Je součástí našich rán, odpoledních pauz i večerních zklidněnípo rušném dni. A s blížícími se Vánoci je také skvělou inspirací pro něco, co milujeme snad ještě víc – pro cukroví. Vůně másla, vanilky a čerstvě namleté kávy dokáže vytvořit vánoční atmosféru, která je útulná, stylová a přitom moderní. A dobrou zprávou je, žedruhů kávového cukroví existuje mnohem víc, než byste čekali.

Vánoční průzkum Too Good To Go: téměř polovina českých domácností připravuje na svátky příliš mnoho jídla

Zatímco vyhazování zbytků z Vánoc přiznává 28 % Čechů, téměř polovina uvádí, že se v jejich domácnosti na Vánoce připraví příliš mnoho jídla. Právě to je však nejčastějším důvodem vyhazování vánočních zbytků. Z průzkumu společnosti Too Good To Go, který byl proveden ve spolupráci s výzkumnou agenturou STEM/MARK, také vyplývá, že Češi za sváteční jídlo utratí v průměru 2000 Kč, 62 % z nich na něm však plánuje letos více šetřit.

Kultovní Five Guys konečně v Česku. První restaurace otevře 8. prosince v centru Prahy

Světově proslulý řetězec prémiových hamburgerů Five Guys konečně vstupuje do České republiky. Svou první českou pobočku otevírá v ikonickém obchodním centru Máj v srdci Prahy na Národní třídě. Restaurace poprvé přivítá hosty v pondělí 8. prosince.

Jak vznikají poctivé masové speciality. Příběh rodinné značky Čongrády

Co začalo v roce 2012 u dědečkova sporáku jako malý nápad, se dnes mění v příběh poctivého jídla, tradice a řemesla.
Tato stránka používá soubory cookies a bez nich nemusí fungovat správně. Povolte prosím soubory cookies ve vašem prohlížeči.