18. prosince 2025, svátek má Miloslav

Radost FX Restaurant Cafe Lounge

Adresa:
Bělehradská 234/120, Praha 2 0
Telefon:
603193711

Poskytované služby

Klimatizace
Pořádání akcí
Rezervace
Free Wi-Fi
Koktejly

CAFE Již při vstupu Vás přes skleněné výlohy upoutá anticky vyhlížející a útulné Café. Od 11 hodin je vám k dispozici rozsáhlé vegetariánské menu podávané ve všech částech restaurace. Ochutnáte zde vynikající a zdravá jídla z řecké, indické, thajské a mexické kuchyně servírované až do pozdních nočních hodin. O víkendech nabízíme americký styl snídaně BRUNCH s širokou nabídkou vaječných omelet, vaflí a kombinovaných menu.

LOUNGE K příjemnému strávení volného času je určen Lounge. Tlumená světla, pohodlná křesla a sofa v orientálním stylu, bar s nabídkou více než 390 nápojů. Kvalitní hudební reprodukce a o víkendech Live DJ Lounge dotváří příjemnou atmosféru v plně klimatizovaném prostředí. Od 11:30 hodin je vám k dispozici rozsáhlé vegetariánské menu podávané ve všech částech restaurace. Ochutnáte zde vynikající a zdravá jídla z řecké, indické, thajské a mexické kuchyně servírované až do pozdních nočních hodin. O víkendech nabízíme americký styl snídaně BRUNCH s širokou nabídkou vaječných omelet, vaflí a kombinovaných menu.

GALERIE Galerie je naším staro-novým barem. Tato část restaurace byla pojmenována na základě dřívější funkčnosti jako Galerie výstavní. Došlo k výstavbě nového baru a celkové změně interiéru. Celkem je možno pohodlně usadit na 50 hostu. Tato část restaurace je navíc obohacena o čtvrteční, páteční a sobotní loungové noci s Live DJi Petrem K a Timem Otisem. Velmi oblíbená je též část restaurace s příhodným názvem VIP, která je částečně oddělena od ostatních stolů v restauraci na vyvýšeném ohraničeném stupínku. Nabídka menu je ve stejném rozsahu jako u ostatních dvou restauracích Café a Lounge. Galerie též slouží jako salónek pro privátní večírky, je jí možno uzavřít a uspořádat zde menší produkci včetně odlišné nabídky cateringu.

Nové vydání

FACEBOOK

INSTAGRAM

ČTĚTE DÁLE

U Váhy: 300 let pražských příběhů a poctivé české kuchyně

Na Smíchově, jen pár minut od centra, stojí dům, který vítá hosty už víc než 310 let. Hostinec U Váhy není další turistická zastávka v centru – je to skutečný pražský hostinec s rodinným příběhem, poctivou českou kuchyní a atmosférou, díky které se i cizinec cítí jako štamgast.

Michelinský šéfkuchař Gal ben Moshe vaří svůj příběh v restauraci Parzival v Praze na Starém Městě

Šest let vařil Gal ben Moshe pod michelinskou hvězdou ve vlastní restauraci Prism v Berlíně. Teď v Praze otevírá restauraci Parzival, ve které prostřednictvím chutí a vůní vypráví svůj osobní příběh. Parzival je fusion fine diningová zážitková restaurace, kterou on sám popisuje jako hluboce osobní místo, kde sdílí všechny své gastronomické zkušenosti a vypráví je prostřednictvím jídla.

Dopřejte si kávové Vánoce. Máme pro vás tři tipy na neodolatelné kávové cukroví

Češi milují kávu. Je součástí našich rán, odpoledních pauz i večerních zklidněnípo rušném dni. A s blížícími se Vánoci je také skvělou inspirací pro něco, co milujeme snad ještě víc – pro cukroví. Vůně másla, vanilky a čerstvě namleté kávy dokáže vytvořit vánoční atmosféru, která je útulná, stylová a přitom moderní. A dobrou zprávou je, žedruhů kávového cukroví existuje mnohem víc, než byste čekali.

Vánoční průzkum Too Good To Go: téměř polovina českých domácností připravuje na svátky příliš mnoho jídla

Zatímco vyhazování zbytků z Vánoc přiznává 28 % Čechů, téměř polovina uvádí, že se v jejich domácnosti na Vánoce připraví příliš mnoho jídla. Právě to je však nejčastějším důvodem vyhazování vánočních zbytků. Z průzkumu společnosti Too Good To Go, který byl proveden ve spolupráci s výzkumnou agenturou STEM/MARK, také vyplývá, že Češi za sváteční jídlo utratí v průměru 2000 Kč, 62 % z nich na něm však plánuje letos více šetřit.

Kultovní Five Guys konečně v Česku. První restaurace otevře 8. prosince v centru Prahy

Světově proslulý řetězec prémiových hamburgerů Five Guys konečně vstupuje do České republiky. Svou první českou pobočku otevírá v ikonickém obchodním centru Máj v srdci Prahy na Národní třídě. Restaurace poprvé přivítá hosty v pondělí 8. prosince.

Jak vznikají poctivé masové speciality. Příběh rodinné značky Čongrády

Co začalo v roce 2012 u dědečkova sporáku jako malý nápad, se dnes mění v příběh poctivého jídla, tradice a řemesla.
Tato stránka používá soubory cookies a bez nich nemusí fungovat správně. Povolte prosím soubory cookies ve vašem prohlížeči.