Tato stránka používá soubory cookies a bez nich nemusí fungovat správně. Povolte prosím soubory cookies ve Vašem prohlížeči.
22. května 2024, svátek má Emil

Radost FX Restaurant Cafe Lounge

Adresa:
Bělehradská 234/120, Praha 2 0
Telefon:
603193711

Poskytované služby

Klimatizace
Pořádání akcí
Rezervace
Free Wi-Fi
Koktejly

CAFE Již při vstupu Vás přes skleněné výlohy upoutá anticky vyhlížející a útulné Café. Od 11 hodin je vám k dispozici rozsáhlé vegetariánské menu podávané ve všech částech restaurace. Ochutnáte zde vynikající a zdravá jídla z řecké, indické, thajské a mexické kuchyně servírované až do pozdních nočních hodin. O víkendech nabízíme americký styl snídaně BRUNCH s širokou nabídkou vaječných omelet, vaflí a kombinovaných menu.

LOUNGE K příjemnému strávení volného času je určen Lounge. Tlumená světla, pohodlná křesla a sofa v orientálním stylu, bar s nabídkou více než 390 nápojů. Kvalitní hudební reprodukce a o víkendech Live DJ Lounge dotváří příjemnou atmosféru v plně klimatizovaném prostředí. Od 11:30 hodin je vám k dispozici rozsáhlé vegetariánské menu podávané ve všech částech restaurace. Ochutnáte zde vynikající a zdravá jídla z řecké, indické, thajské a mexické kuchyně servírované až do pozdních nočních hodin. O víkendech nabízíme americký styl snídaně BRUNCH s širokou nabídkou vaječných omelet, vaflí a kombinovaných menu.

GALERIE Galerie je naším staro-novým barem. Tato část restaurace byla pojmenována na základě dřívější funkčnosti jako Galerie výstavní. Došlo k výstavbě nového baru a celkové změně interiéru. Celkem je možno pohodlně usadit na 50 hostu. Tato část restaurace je navíc obohacena o čtvrteční, páteční a sobotní loungové noci s Live DJi Petrem K a Timem Otisem. Velmi oblíbená je též část restaurace s příhodným názvem VIP, která je částečně oddělena od ostatních stolů v restauraci na vyvýšeném ohraničeném stupínku. Nabídka menu je ve stejném rozsahu jako u ostatních dvou restauracích Café a Lounge. Galerie též slouží jako salónek pro privátní večírky, je jí možno uzavřít a uspořádat zde menší produkci včetně odlišné nabídky cateringu.

ČTĚTE DÁLE

Vítěz Peče celá země Vojtěch Vrtiška: Místo vítězné euforie jsem se šel učit na zkoušky

Každou výzvu měl promyšlenou do posledního detailu, z každé z nich vyzařovalo jeho estetické cítění a vždy bylo vidět, že ví, co dělá. Třikrát vyhrál titul pekaře týdne, a nakonec se stal i celkovým vítězem třetí řady soutěže Peče celá země. Dvaadvacetiletý student medicíny a kaligrafik si ve finále získal porotu svou rebarborovou pavlovou, fialkovými indiánky, levandulovými madlenkami, vyšperkovanými nanuky a dalšími neodolatelnými dobrotami. A to na první casting přinesl covid!

V polovině května dorazí do Prahy 30 vinařů. Dovezou šest tisíc lahví růžového vína

Celkem 46 stánků, 30 vinařů, degustace růžových vín a klaretů, k tomu vhodná gastronomie, bohatý doprovodný program – to vše nabídne už 13. ročník festivalu Růžový máj. Ten proběhne 18. května na pravém břehu Vltavy na Rašínově nábřeží.

Jižní Morava snoubí profesionální servis s nezapomenutelnými zážitky

Jižní Morava by se do Německa vešla 50x, přesto překvapí svou rozmanitostí na každém kroku. Ať chcete okouzlit účastníky konference neotřelým programem nebo zaujmout kolegy originálním teambuildingem, na jižní Moravě najdete přátelskou atmosféru a profesionální služby. A co k jižní Moravě neodmyslitelně patří? No přece víno!

Rozhovor se zakladatelem TOMCHAi, Tomášem Stankovským

Vše začalo u zakladatele Toma, který procestoval kus světa od Srí Lanky, přes Indii až do Nepál. Po cestě nacházel inspiraci, ochutnával místní speciality a získal myšlenku. Myšlenku cestovat a šířit východní holistický přístup skrze tento skvělý orientální nápoj.

Máme pro Vás křupavou novinku, nové bistro na Na chlebu.

Bistro se inspiruje jednoduchostí a komplexností chleba. Pár základních surovin, spousta péče, tvořivosti, trpělivosti, kuchařské zdatnosti, a… Voila! Skvělá, voňavá, křupavá a chutná věc je na světe.

Jeden z nejznámějších českých výživových poradců

Sezení na zadku, žádný pohyb a pojídání cukroví, vánočky, smaženého kapra, řízků, klobás, k tomu lavor bramborového salátu, chlebíčky, brambůrky a plno alkoholu… Tak nějak vypadalo posledních pár dní většiny z nás. Po tomto hodování se asi mnohým z nás protočily na váze panenky a padly nápady jako: »od prvního přestanu jíst a každý den budu dvě hodiny cvičit«. Je to ale správná cesta? Na to jsme se zeptali jednoho z nejznámějších českých výživových expertů Petra Havlíčka.