12. října 2025, svátek má Marcel

Šest rukou - tři špičkoví šéfkuchaři: degustační menu

Místo:
Vinograf
Datum:
15.10.2025 19:00
Cena:
2 800 Kč - 4 792 Kč
Web:
Radek David, Andrej Mišutka a Tomáš Černý z Dejvické 34. Spojili své síly, aby pro vás připravili jedinečný gastronomický zážitek.
Tomáš Černý z Dejvické 34, Radek David a Andrej Mišutka se sejdou ve Vinografu na Senovážném náměstí 15. října od 19:00 a společně pro vás připraví sedmichodové degustační menu plné překvapení. A pozor – pro soutěživé povahy máme hru! Tipujte s námi, kdo který chod uvařil a vyhrajte láhev šampaňského. Degustační menu: 2980 Kč Vinné párování: 1990 Kč Cena celého menu: 4 790 Kč Palmyre Brut Nature, Apollonis, Champagne Křupavý košíček, losos, citronové pyré a yuzu kaviar & křupavá kroketa z kachny, kečup z řepy a marinovaná šalotka  Tataki z hovězí svíčkové, anticuchos omáčka, smažený česnek Friulano 2023, Borgo San Daniele, Friuli Křupavá kreveta, bisque, mandlový krém a jarní cibulka Chablis 1er Cru Vaillons 2022, Domaine Servin, Bourgogne Bramborová taštička, parmazán, bílý a zelený chřest, smržová omáčka a konfitovaný žloutek  Grüner Veltliner Kollmitz Smaragd 2022, PAX, Wachau Pošírovaný candát, dashi beurre blanc, jikry z lososovitého pstruha, rajčata  Riesling 1er Monzinger Niederberg 2021, Schönleber, Nahe Telecí líčka na Marsale, topinamburové risotto, fermentovaný citron, křupavá tapioka     Brunello di Montalcino 2018, Canalicchio di Sopra, Toskánsko  Gianduja čokoláda, maliny a lískové ořechy  Káva nebo čaj ANDREJ MIŠUTKA Andrej pochází ze Slovenska, kde začal jako kuchař v bratislavské restauraci Hrad. Po přestěhování do Prahy se našel v asijské kuchyni, inspirován cestami svého bratra. Vařil v Noodle Baru na Výtoni, později získával zkušenosti v Aureole, Four Seasons či Bianco e Nero, kde se zdokonaloval pod vedením michelinských šéfkuchařů. Po čtyřech letech odešel otevřít čínskou restauraci Hong Kong v Karlíně. Dnes kombinuje asijské a italské vlivy a věří, že jídlo by mělo mít myšlenku, kterou host objevuje každým soustem. TOMÁŠ ČERNÝ V jeho přítomnosti se rozhodně nudit nebudete. Tomáš Černý je plný energie i humoru a u zrodu Dejvické 34 stál od úplné myšlenky až po její realizaci. Není jen šéfkuchařem, ale i duší celého konceptu. Kuchařem se vyučil v pražském hotelu Ambassador, vařit začal už jako dítě – první segedínský guláš zvládl ve dvanácti letech.  Profesně ho formovali osobnosti jako Vito Mollica z pražského Four Seasons či Riccardo Lucque, který mu svěřil vedení kuchyně v La Finestra in Cucina. Během sedmi let se právě díky jeho práci stala jednou z nejuznávanějších italských restaurací v Praze. RADEK DAVID  Radek David je renomovaný český šéfkuchař, který prošel prestižními podniky jako Kampa Park, Rybí trh či Alcron. Ve 29 letech se stal šéfkuchařem pražské restaurace La Veranda, která získala 16 bodů Gault Millau a doporučení Michelin. Působil i jako kreativní šéfkuchař pro restaurace v Česku i na Ukrajině. Absolvoval stáže v michelinských restauracích po Evropě, včetně La Chassagnette či Dinner by Heston Blumenthal. Nyní působí ve Vinografu jako kreativní šéfkuchař.

Nové vydání

FACEBOOK

INSTAGRAM

ČTĚTE DÁLE

Polish Film Festival Prague2025: Umění, které spojuje 10.–16. listopadu 2025 | Praha

Dvanáctý ročník festivalu 3Kino vstupuje do nové kapitoly své existence. Pod novým názvem Polish Film Festival Prague se letos v soutěžní sekci zaměřuje na polskou kinematografii, která je právem označována jako jedna z nejživějších, nejoriginálnějších a nejreflexivnějších v současné Evropě. Festival si však zároveň zachovává svou středoevropskou identitu a schopnost propojovat film, výtvarné umění i hudbu v dialogu, který překračuje hranice kultur i generací.

METRONOME PRAGUE 2026: 19.–21. 6. Letiště Letňany, Praha

Nick Cave míří do Prahy! Oslaví 10 let festivalu Metronome Prague ve spojení s Live Nation. Chystá se hudební událost roku!

Rozhovor: KOJU. Česká značka, která přinesla svěží energii do zdravého životního stylu

Zázvorové shoty Koju se staly symbolem moderního a zdravého životního stylu. Ručně vyráběné, nepasterizované a vždy čerstvé – právě díky tomu si získaly srdce tisíců fanoušků po celé České republice. Filozofie značky stojí na čtyřech jednoduchých, ale zásadních principech: čerstvost, rychlost, kvalita a poctivost. Každá lahvička vzniká z prémiových surovin, především z BIO zázvoru dováženého z Peru, a putuje k zákazníkovi už do 24 hodin od výroby. Za značkou stojí tým, který věří, že zdraví začíná u každodenních drobných návyků – třeba u jednoho malého shotu. V rozhovoru se dozvíte, jak takový proces výroby probíhá, čím se Koju liší od běžných energy drinků a proč jejich filozofie oslovuje stále širší komunitu lidí, kteří chtějí svému tělu dopřát to nejlepší.

Pohlazení po těle i po duši: Metropole Zličín zve na Podzimní restart

Podzim nemusí být jen o šedi, dešti a zkracujících se dnech. Nákupní centrum Metropole Zličín se letos rozhodlo tento „stereotyp“ rozbořit, a ukázat lepší tvář podzimu – barevnou, klidnou a inspirativní. Od 16. do 19. října na návštěvníky v jeho útrobách čeká čtyřdenní festival Podzimní restart, který nabídne lekce jógy, mindfulness nebo profesionální styling.

Benátská! s Impulsem 2026 přiváží do Liberce hvězdy české a slovenské hudby.

Jeden z nejtradičnějších a nejoblíbenějších hudebních festivalů v Česku, Benátská! s Impulsem, se v roce 2026 ukáže v plné síle. Od čtvrtka 23. do neděle 26. července zaplní areál ve Vesci v Liberci nejen špičky domácí a slovenské hudební scény. Letošní ročník nabídne čtyři dny plné koncertů, energie, emocí i překvapení – a právě první várka oznámených interpretů napovídá, že půjde o jeden z nejlepších ročníků vůbec.

Týden sklářů 2025

Na více než 60 místech v celé zemi proběhnou od 13. do 19. října 2025 oslavy sklářského řemesla. Pilotní projekt Týden sklářů iniciovalo Muzeum skla a bižuterie v Jablonci nad Nisou v rámci oslav Mezinárodního dne nehmotného kulturního dědictví (slaví se od 17. října 2024) a jako připomínku zápisu ruční výroby skla na Reprezentativní seznam nehmotného kulturního dědictví lidstva UNESCO (2023).
Tato stránka používá soubory cookies a bez nich nemusí fungovat správně. Povolte prosím soubory cookies ve vašem prohlížeči.