Svátek Svatého Valentýna
Oslavte svátek zamilovaných skvělým jídlem!
Láska a jídlo k sobě prostě patří a Sv. Valentýn je ideální příležitostí k jejich propojení. Máme pro vás tedy jeden gastronomický tip, jak Valentýna oslavit. Patrik Havlíček, šéfkuchař restaurace AvantGarde, kromě valentýnského menu připravil i sobotní valentýnský brunch. Talentovaný šéfkuchař se stal jednou z hlavních osobností právě proběhlého CHEF TIME FESTu, prvního ročníku nového food festivalu, který si získal nevídanou podporu jak u návštěvníků, tak u samotných šéfkuchařů.
V pátek 14.2. si v AvantGarde vychutnáte promyšlené čtyřchodové menu. Nejprve vás naladí delikátní carpaccio z mušlí Sv. Jakuba a černým zimním lanýžem a poté bude následovat terina z husích foie gras a kuřecích jatýrek se želé z portského vína. Hlavní chod zastupuje steak z telecí svíčkové s tempurou z krevety, bramborovým pyré a zázvorový salát. V dezertu samozřejmě nesmí chybět čokoláda, Patrik Havlíček zvolil variaci z čokolády Valrhona Macaé 62%.
Sobotní brunch 15.2. potěší všechny zamilované s dětmi, o ty se vám postarají v dětském koutku, a vy si tak můžete nerušeně užít bohatou nabídku valentýnského brunche. Šéfkuchař Havlíček čerpá ze svých znalostí asijské kuchyně, jeho brunch tedy odráží styl asian fusion. Pro začátek si vyberete ze selekce sushi nebo můžete ochutnat oblíbeného lososa marinovaného v zázvoru, koriandru, chilli omáčce a seznamu či netradiční humrový shoot v jablkovo-zázvorovém juice a mnohem více.
Hlavní jídla pokračují v asijském duchu a výběr je opět široký: krevetová polévka Tom Yam s nudlemi, zeleninou, zázvorem a koriandrem, kukuřičné kuřecí prsíčka v tempuře se zeleninovou tempurou a pikantní chilli omáčkou, červené zeleninové kari a další. Nabídku doplňuje salátový bar, výběr sýrů a dezertů.
Ať už zvolíte valentýnské menu nebo brunch, umění Patrika Havlíčka a příjemné prostředí restaurace AvantGarde zaručují neopakovatelný zážitek vám i vaší polovičce.
Menu 14.2.
Cena: 1800 Kč pro dvě osoby
Brunch 15.2.
Cena: dospělí 690 Kč, děti 5 - 13 let 290 Kč, děti do 5 let zdarma.
Více informací na www.avantgarderestaurant.cz, 224 174 224
Restaurace AvantGarde, Evropská 2690/17, Praha 6 - Dejvice