Kuchyně Mariny je zásobená těmi nejčerstvějšími surovinami přímo od italského dodavatele. Zásadní je kvalita a poctivý přístup ke kuchařskému umění, což je znát v každém soustu a neodolatelné vůni. V menu nechybí domácí pasta, tradiční pizza a risotta, šťavnaté steaky a samozřejmě speciality z ryb či mořských plodů. Vždyť kde jinde si je náležitě vychutnat než přímo na lodi? Ke zdejším ikonickým pokrmům patří například čerstvá ryba pečená v soli nebo grilovaný humr s linguine, chilli, česnekem a cherry rajčaty.
„Vaření pro mě znamená úctu k surovinám a hostům, jsem člověk, který hledá harmonii mezi kvalitními surovinami a kuchařským týmem, tak aby z toho těžil především spokojený host. Což by nešlo bez zkušenosti z celého světa a neustálého vzdělávání a hledání inspirace," říká šéfkuchař Petr Topol.
Lodní restaurace Marina má dvě prostorná patra a poskytuje tak ideální zázemí pro nejrůznější typy eventů. Komorní posezení pro několik kamarádů, celofiremní večírek nebo rozlučka se svobodou? Nic není problém. Ani hudba, doprovodný program, stylové dekorace… zdejší tým zkušených profesionálů připraví vše na míru konkrétní události a představám zákazníka.
Objevte místo, kde se krásy Prahy prolínají s chutěmi Itálie – Marina Ristorante: jedna loď, spousta zážitků.