Tato stránka používá soubory cookies a bez nich nemusí fungovat správně. Povolte prosím soubory cookies ve Vašem prohlížeči.
27. července 2024, svátek má Věroslav
Jílové Open Air: festival láká na revival kapel Queen, Pink Floyd i Judas Priest

Jílové Open Air: festival láká na revival kapel Queen, Pink Floyd i Judas Priest

Zlatohorní město Jílové u Prahy láká hudební fanoušky na svůj letní festival již řadu let. Letos však poprvé Jílové Open Air potěší především vyznavače revival muziky. V sobotu 20. 7. 2024 zazní z parku za muzeem známé písně legendárních kapel jako je Queen, Pink Floyd nebo Judas Priest. Na své si díky bohatému programu přijde celá rodina.

1282452-800.jpg

Hudební akce, která má v jílovském parku již svou tradici, slibuje letošním návštěvníkům hned několik novinek. Jednou z nich jsou revival kapely, které svými vystoupeními uctí legendy rockové hudby. Park Stage nabídne návštěvníkům show od Judas Priest Revival, kteří zahrají nejslavnější hity od této anglické metalové ikony. Milovníci Pink Floyd se mohou těšit na autentické vystoupení kapely Czech Floyd a ani fanoušci Queenů nebudou zklamáni, protože kapela Queenways vás svou energií vtáhne do atmosféry koncertů Freddieho Mercuryho a jeho bandy.

1123901-800.jpg

Kromě již zmíněných revival kapel se můžete těšit na další skvělou originální hudbu. Petr Taks Trio přinese svým vystoupením kombinaci jazzu, blues a rocku. A ani letos nebude na podiu chybět místní „kapela z optiky“ Mea Culpa, kterou již dobře znají účastníci loňského ročníku.

1123900-800.jpg

Jílové Open Air však není jen o hudbě. Připraven je i bohatý doprovodný program, díky kterému si přijdou na své i ti nejmenší návštěvníci. Pro děti bude připravena například tvořivá dílnička, oblíbené velké trampolíny s profesionálními instruktory a další aktivity.

1282453-800.jpg

Ať už patříte mezi fanoušky legendárních hudebních kapel nebo dáváte přednost originální hudbě, na tomto festivalu si jistě přijdete na své. Navíc si můžete užít krásný letní den venku a setkat se s přáteli, malebný park za muzeem je pro tuto příležitost jako stvořen. Nezmeškejte tuto jedinečnou příležitost. V sobotu 20. července vezměte deku, pohodlně se usaďte a nechte se unést tóny hudby, která vás vezme na cestu časem.

Zvýhodněné vstupenky si s předstihem můžete zakoupit na portálu GoOut za 250 Kč nebo pak na přímo na místě za 300 Kč. Sledujte festivalový facebook Jílové Open Air, ať vám neunikne žádná novinka. Těšíme se na vás.

441080444-392336930472906-3233189147344821817-n.jpg

 

ČTĚTE DÁLE

Opava slaví 800. Buďte u toho!

„Perla Slezska“ v letošním roce slaví úctyhodných 800 let. Městská práva jí přiřknul Přemysl Otakar I. dekretem v roce 1224 a od té doby zažila mnohé.

TÁBORSKÉ KULTURNÍ LÉTO

Město Tábor v létě nabídne rozmanité kulturní akce. Těšit se můžete na stálice letního programu Jazzový Tábor a festival pouličního divadla Komedianti v ulicích. Rekonstrukcí historické bitvy vzdáme hold husitskému hejtmanu Janu Žižkovi, jenž skonal právě před 600 lety.
Reklama
reklama

DEADPOOL & WOLVERINE

Nemá smysl předstírat, že o tomhle filmu něco opravdu víme. Studia Marvel/Disney drží celý příběh pod pokličkou a jistí jsme si jenom tím, že ukecaný žoldák ve filmu spojí síly s verzí Wolverina, který ve svém vesmíru nedokázal uspět.

Vítejte v parku DinoLive!

Tento fascinující park v Praze nabízí setkání s více než 70 pohyblivými dinosaury v životních velikostech, z nichž někteří dosahují délky až 18 metrů!

BTC Prague 2025. Prozíravý bitcoiner kupuje Early Bird!

Jsi fanatik do bitcoinů? Věříte v tuto technologii a považujete Bitcoin za nadřazený všem ostatním kryptoměnám? Chtěli byste přijet do Prahy a poslechnout si některé z největších učitelů na téma Bitcoin, kteří se s vámi podělí o svá moudra, a zároveň se setkat s dalšími hodlery a fanoušky Bitcoinu?