Tato stránka používá soubory cookies a bez nich nemusí fungovat správně. Povolte prosím soubory cookies ve Vašem prohlížeči.
27. dubna 2024, svátek má Jaroslav
Užij si návštěvnické centrum Becherovka plnými doušky s horkým punčem

Užij si návštěvnické centrum Becherovka plnými doušky s horkým punčem

Tradiční český výrobce oblíbeného bylinného likéru ho Návštěvnického centra na zážitkovou prohlídku s možností ochutnání horkého punče (jde o novinku na baru). Centrum se nachází v Karlových Varech v historické budově „Steinberky” a nabízí svým návštěvníkům náhled do historie a výrobního procesu Becherovky. Nechybí ani interaktivní část expozice, která poskytne autentický zážitek z prohlídky. Vstupenky lze pořídit online na www.becherovka.com.

Návštěvnické centrum Becherovky prošlo v roce 2018 rozsáhlou rekonstrukcí. Historická budova „Steinberky“, kterou nechal v roce 1867 posta- vit sám Jan Becher, sloužila dříve jako původní továrna. Moderní a rozšířená expozice vypráví jeden ucelený příběh. Prohlídka se skládá ze tří částí: historické, interaktivní expozice spojené s výrobou a závěrečné degustace. Během 50 minut tak návštěvník získá povědomí o vzniku tradiční- ho likéru, zapojením všech smyslů pronikne do tajemného výrobního procesu a prohlídku zakončí ochutnávkou produktů z portfolia Jan Becher. Návštěvnické centrum Becherovky je otevřeno vždy od úterý do neděle mezi 9. a 17. hodinou.

V hlavní roli… Becherovka! 

Tradice a historie Becherovky je v Návštěvnickém centru přenesena na plátno. Hned na začátku prohlídky se návštěvníci ocitnou v kinosále, kde zhlédnou krátký film přibližující všechny důležité momenty vzniku a historické milníky Becherovky. K prohlédnutí jsou připraveny také skvosty, jakou je třeba kniha receptů rodiny Becherů a další zajímavé exponáty a ocenění, které zakladatelům Becherovky patřily. Následuje část interaktivní, která přenese návštěvníky do výrobního procesu. Všemi smysly nasají vůni bylinek a koření nebo ochutnají karlovarskou vodu, ze které se již od počátku bylinný likér vyrábí. Výrobního procesu se dokonce mohou i zúčastnit, když se pokusí alkohol formou zábavné hry sami vyrobit. Ochutnávka a suvenýry nesmí chybět. Kouzelný svět světoznámé Becherovky tu na návštěvníky dýchá na každém kroku, proto si odnášejí nezapomenutelný a autentický zážitek.

S kartou Karlovy VARY REGION CARD je vstup do Návštěvnického centra Becherovky zdarma.

 

NÁVŠTĚVNICKÉ CENTRUM BECHEROVKA

T. G. Masaryka 282/57

3 60 01 Karlovy Vary 

Tel.: 359 578 142 

FB: becherovka 

IG: becherovka_cz

Email: vstupenky@pernod-ricard.com

www.becherovka.com

Nové vydání

FACEBOOK

INSTAGRAM

VYBRANÉ AKCE

9.2.2024 - 22.9.2024

Kafkaesque

6.5.2024 - 13.5.2024

Prague Cocktail Week

25.4.2024 - 28.4.2024

Italian Week

20.3.2024 - 31.5.2024

Michael Kučera - obrazy

ČTĚTE DÁLE

Do Divadla Lucie Bílé míří francouzská novinka s Vlasákovou a Etzlerem

Divadlo Lucie Bílé v pražské Karlově ulici připravilo před koncem divadelní sezóny ve spolupráci s Agenturou Harlekýn další činoherní premiéru. V nové francouzské komedii Co to píšeš, miláčku se diváci mohou těšit nejen na vybroušené dialogy, ale také na herecké výkony Lenky Vlasákové a Miroslava Etzlera.

Hudebně-švestkový festival Vizovické Trnkobraní letos v novém termínu oznamuje kompletní program s Rybičkami 48, Divokým Billem a novinky v programu i komfortu

Kompletní program oznamuje jediný hudebně-švestkový festival v České republice Vizovické Trnkobraní, který se letos koná v novém termínu v pátek a sobotu 23. a 24. srpna v areálu likérky Rudolf Jelínek ve Vizovicích nedaleko Zlína. Fanoušky švestkových oslav letos v pátek rozproudí Rybičky 48 nebo No Name, v sobotu Divokej Bill, Tublatanka, Tomáš Klus nebo Anna K. a další interpreti a kapely. Trnkobraní letos svým návštěvníkům nabídne několik novinek – travnatou odpočinkovou zónu, doprovodný program se stand-up vystoupením Tomáše Matonohy či Lukáše Pavláska, moderaci knedlíkové soutěže v podání Libora Boučka a v neposlední řadě novou značku piva.

JATKA FEST OVLÁDNOU AREÁL PACOVSKÉHO ZÁMKU UŽ PO JEDENÁCTÉ!

Festival se každý rok překonává a letos sází jednu hvězdu za druhou. Do krásného prostředí zámeckého areálu totiž přiveze své největší hity DIVOKEJ BILL, POLETÍME? a král českého rocku DAVID KOLLER. Pódium ovládne legendární MŇÁGA A ŽĎORP a pod kůži se vryje VYPSANÁ FIXA. Bez stálic festivalu POKÁČE a UDG by se JATKA FEST rozhodně neobešel. Na festival se vrátí i PEKAŘ, JAKUB DĚKAN, NEBE, SILUETY, POST - IT, PATRIK MALÝ a celou sestavu uzavře TOTÁLNÍ NASAZENÍ.

Lampion školám – Umělecké vzdělávání a jeho hodnoty v základním školství

Divadlo Lampion pořádá 23. května 2024 ve spolupráci s oddělením školství Magistrátu města Kladna a Národním informačním střediskem pro kulturu (NIPOS) sympozium pro ředitele a pedagogy kladenských základních škol.

Letní divadelní festival na jihu Čech Jižní Svéráz se blíží

Unikátní site-specific divadelní festival, který je součástí vítězného konceptu Evropské hlavní město kultury 2028, propojí sílu Jihočeského divadla, Divadla Continuo a REZI.DANCE Komařice.

Tajemný svět nejznámějších superhrdinů se v červnu otevře v zážitkovém obchodě Heroes Park v Máji Národní

Aquaman, Spider-Man, Batman, Harley Quinn, Iron Man, Thor, Hulk a další legendární superhrdinové svými obdivuhodnými superschopnostmi baví a inspirují napříč generacemi. V červnu se jejich svět plný dobrodružství a tajemných příběhů otevře v unikátním zážitkovém obchodě Heroes Park v Máji Národní v centru Prahy! Milovníci komiksů i všichni ostatní, kteří si na vlnách fantazie, interaktivní zábavy a nekonečného dobrodružství rádi odpočinou od každodenních starostí, si z Heroes Parku odnesou nezapomenutelné zážitky, ale také ikonické figurky. V Heroes Parku najde každý svého hrdinu!