23. prosince 2025, svátek má Vlasta

Club Atelier

Adresa:
Rybná 16, Praha 1 0
Telefon:
728

Otevírací doba

Pondělí
00:00 - 09:00
Úterý
00:00 - 09:00
Středa
00:00 - 09:00
Čtvrtek
00:00 - 09:00
Pátek
22:00 - 12:00
Sobota
22:00 - 12:00
Neděle
00:00 - 09:00
Právě je zavřeno

Poskytované služby

Klimatizace
Pořádání akcí
Rezervace
Zahrádka
Extra salónek
Free Wi-Fi
Koktejly
Točené nealko
Projektor
Taneční parket
Platba platební kartou
Točené pivo
Zajištění taxi

Atelier Club Snad nebudeme příliš nosit dříví do lesa, když si připomeneme fakta o Vám známém Atelier Clubu.

Sousloví rekonstrukce Prdele nezní na první poslech zrovna lákavě. Když se ale oprostíme od první představy, nebyl to vůbec špatný nápad, a výsledek rozhodně stojí za to. Atelier Club Vás tak může hýčkat z pozice nejmodernějšího klubu v centru Prahy, usadit Vás do čisťounkých sedaček, nalít Vám skvělý drink a nabídnout pohled na designový, a přesto útulný interiér.

Upřímně, kdo by si ale troufnul předem předpovídat takový úspěch, jaký jste mu Vy fanoušci tak rychle dopřáli. Vaše bezprostřední obliba klubu, skvělá účast na večírcích, a v neposlední řadě perfektní atmosféra, kterou zde dokážete vytvořit. To vše stojí za tím, že se můžete těšit na další skvělé párty, hvězdná vystoupení a stále lepší péči ze strany klubu, jíž si zasloužíte.

Neváhejte využít možnosti rezervovat si své oblíbené místo kdykoliv nás poctíte svou návštěvou. Rádi Vám vyjdeme vstříc. Budeme se na Vás těšit.

Nové vydání

FACEBOOK

INSTAGRAM

ČTĚTE DÁLE

U Váhy: 300 let pražských příběhů a poctivé české kuchyně

Na Smíchově, jen pár minut od centra, stojí dům, který vítá hosty už víc než 310 let. Hostinec U Váhy není další turistická zastávka v centru – je to skutečný pražský hostinec s rodinným příběhem, poctivou českou kuchyní a atmosférou, díky které se i cizinec cítí jako štamgast.

Michelinský šéfkuchař Gal ben Moshe vaří svůj příběh v restauraci Parzival v Praze na Starém Městě

Šest let vařil Gal ben Moshe pod michelinskou hvězdou ve vlastní restauraci Prism v Berlíně. Teď v Praze otevírá restauraci Parzival, ve které prostřednictvím chutí a vůní vypráví svůj osobní příběh. Parzival je fusion fine diningová zážitková restaurace, kterou on sám popisuje jako hluboce osobní místo, kde sdílí všechny své gastronomické zkušenosti a vypráví je prostřednictvím jídla.

Dopřejte si kávové Vánoce. Máme pro vás tři tipy na neodolatelné kávové cukroví

Češi milují kávu. Je součástí našich rán, odpoledních pauz i večerních zklidněnípo rušném dni. A s blížícími se Vánoci je také skvělou inspirací pro něco, co milujeme snad ještě víc – pro cukroví. Vůně másla, vanilky a čerstvě namleté kávy dokáže vytvořit vánoční atmosféru, která je útulná, stylová a přitom moderní. A dobrou zprávou je, žedruhů kávového cukroví existuje mnohem víc, než byste čekali.

Vánoční průzkum Too Good To Go: téměř polovina českých domácností připravuje na svátky příliš mnoho jídla

Zatímco vyhazování zbytků z Vánoc přiznává 28 % Čechů, téměř polovina uvádí, že se v jejich domácnosti na Vánoce připraví příliš mnoho jídla. Právě to je však nejčastějším důvodem vyhazování vánočních zbytků. Z průzkumu společnosti Too Good To Go, který byl proveden ve spolupráci s výzkumnou agenturou STEM/MARK, také vyplývá, že Češi za sváteční jídlo utratí v průměru 2000 Kč, 62 % z nich na něm však plánuje letos více šetřit.

Kultovní Five Guys konečně v Česku. První restaurace otevře 8. prosince v centru Prahy

Světově proslulý řetězec prémiových hamburgerů Five Guys konečně vstupuje do České republiky. Svou první českou pobočku otevírá v ikonickém obchodním centru Máj v srdci Prahy na Národní třídě. Restaurace poprvé přivítá hosty v pondělí 8. prosince.

Jak vznikají poctivé masové speciality. Příběh rodinné značky Čongrády

Co začalo v roce 2012 u dědečkova sporáku jako malý nápad, se dnes mění v příběh poctivého jídla, tradice a řemesla.
Tato stránka používá soubory cookies a bez nich nemusí fungovat správně. Povolte prosím soubory cookies ve vašem prohlížeči.