Vychutnejte si, každou neděli, tématický, bufetový brunch z lokálních surovin za doprovodu živé hudby.
Vychutnejte si, každou neděli, bufetový brunch z lokálních surovin za doprovodu živé hudby. Každou neděli od 12:30 se můžete se těšit na 46 chodů včetně speciálních "The Artisan" pokrmů šéfkuchaře Davida Rejhona.Celé odpoledne doplní živá vystoupení talentovaných hudebníků a bude možnost vyhrát v tombole hodnotné ceny.Parkování po dobu brunche zdarma.Cena je 1745 Kč včetně neomezené konzumace nealkoholických nápojů, kávy a čaje, vína a piva (1545 Kč bez alkoholu), pro děti 7-12 let 875 Kč, děti do 6 let mají vstup zdarma.Více informací a rezervaci brunch navštivte tento odkaz.Rezervace na: Reservation widget | The Artisan (bookiopro.com)
Pískovcové věže, tiché stezky, tajemná skalní města i kaňony, kde se šum potoka mísí s vůní lesa. České Švýcarsko je jako stvořené pro podzimní prázdniny a prodloužené víkendy, kdy chcete zpomalit – a přitom zažít něco výjimečného. Máme pro vás tipy, které potěší milovníky dechberoucích výhledů, rodiny s dětmi i ty, kdo hledají klid v srdci přírody
Do Centra Černý Most v Praze míří unikátní model z kostek LEGO®, který nadchne nejen fanoušky Formule 1®, ale i milovníky ikonických stavebnic. Od 18. do 28. září budou mít návštěvníci obchodního Centra Černý Most možnost obdivovat model závodního vozu Ferrari SF-24 v životní velikosti.
Oblíbená stand-up komička a moderátorka Adéla Elbel si užívá nejen vyprodané sály, ale i život manželky a maminky tří dcer ve věku 20, 10 a 1 rok. Právě s nimi se v létě vydala na Svatojakubskou cestu a navzdory cestovním zádrhelům to čtyři parťačky společně zvládly. Teď už Adéla míří za publikem po celé republice se svým druhým celovečerním stand-up speciálem Trojjediná anebo comedy show Na stojáka. Ročně absolvuje kolem 100 vystoupení, k nimž přidává i moderování plesů či firemních akcí.
Může být něco lepšího, než zakončit jednu pracovní etapu pořádnou firemní akcí, na němž si s kolegy konečně člověk dopřeje trochu toho "normálně" stráveného času? Jistě, vidíme se po celý rok, ale má své neoddiskutovatelné kouzlo, když můžeme naše pracovní já pověsit v šatně na věšák a na chvíli se zkrátka jen bavit. Bez starostí a povinností.
Lahůdky Zlatý kříž jsou součástí pražské gastro scény už více než sto let. Již od roku 1916 lákal Alois Zoufalý návštěvníky na luxusní chlebíčky s humrem a šampaňským. Později přišla jiná éra – generace Pražanů dodnes vzpomínají na šunkový chlebíček na salátu, 15 deka vlašského salátu s rohlíkem nebo na tradiční koláče. Postupně však Zlatý kříž ztrácel svůj lesk a když se v roce 2024 definitivně zavřel, média psala o konci jedné éry.
Tato stránka používá soubory cookies a bez nich nemusí fungovat správně. Povolte prosím soubory cookies ve Vašem prohlížeči.