Tato stránka používá soubory cookies a bez nich nemusí fungovat správně. Povolte prosím soubory cookies ve Vašem prohlížeči.
27. dubna 2024, svátek má Jaroslav
Máme pro Vás křupavou novinku, nové bistro na Na chlebu.

Máme pro Vás křupavou novinku, nové bistro na Na chlebu.

Bistro se inspiruje jednoduchostí a komplexností chleba. Pár základních surovin, spousta péče, tvořivosti, trpělivosti, kuchařské zdatnosti, a… Voila! Skvělá, voňavá, křupavá a chutná věc je na světe.

pc010188.jpg

Podobně k bistru přistupují v Na chlebu. Zakládají si na jednoduchosti, která při velké dávce péče vytváří skvělé kombinace. Skvělý chléb vyžaduje kvalitní suroviny, preciznost, čas a zkušenosti. Zde k němu ještě přidávájí neotřelé kombinace a povznáší jej tak na vyšší úroveň. Chléb se u nich prolíná celým menu.

pc010824.jpg

Od chlebových limonád, přes chlebové koktejly, dezerty, denní nabídku chlebů ve vitríně, až po stálé menu. Mají tedy všechno na chlebu, s chlebem, anebo se snažíme aspoň aby to bylo něco jako chleba. Přijďte k ochutnat!

pc011381.jpg

Bistro Na Chlebu najdete na adrese Sokolovská 115 – hned naproti metru Invalidovna, roh budovy Rustonka Office, se svítícím logem NACHLEBU, nemůžete je minout a mají pro Vás otevřeno od pondělí do čtvrtka 8:00 – 18:00, páteční dny jsme tu pro Vás do 14:30.

www.bistronachlebu.cz

 

FoodART agency

To na čem opravdu záleží je jaký zážitek si sebou odnesete.

pc010482_1.jpg

Věříme, ​že každá událost je výjimečná a na každém momentu záleží a přesně tak k ní přistupujeme. Recept na úspěšnou akci sice v kuchařce nenajdete, ale svěřit se do rukou odborníků můžete. K organizaci každé události přistupujeme s vědomím, že jde o jedinečnou příležitost a není nad to, udělat na vaše partnery správný dojem. Recept na úspěch jsou nejen kvalitní suroviny, ale hlavně splnění vašich přání a představ s kapkou kreativity, a to vše okoření kvalitním gastronomickým zážitkem.

pc011330.jpg

Každá událost je výjimečná a na každém momentu záleží a přesně tak k ní ve FoodART agency přistupují, a to nejdůležitější pro ně je, jaký zážitek si s sebou odnesete.  #foodartagency

www.foodartagency.cz

 

ČTĚTE DÁLE

V polovině května dorazí do Prahy 30 vinařů. Dovezou šest tisíc lahví růžového vína

Celkem 46 stánků, 30 vinařů, degustace růžových vín a klaretů, k tomu vhodná gastronomie, bohatý doprovodný program – to vše nabídne už 13. ročník festivalu Růžový máj. Ten proběhne 18. května na pravém břehu Vltavy na Rašínově nábřeží.

Chci, aby se v mém divadle všichni cítili jako doma

Zatímco se jiná divadla v době pandemie strachovala o přežití, zlatá slavice Lucie Bílá podnikla odvážný krok a pustila se do rekonstrukce bývalé Ta Fantastiky. Díky ní scéna v pražské Karlově ulici prošla velkou proměnou a zároveň dostala nové jméno. Jak se Divadlu Lucie Bílé daří několik let od otevření?

Bitcoin je sexy punkáč, na kterého Wall Street letí

Poprvé v historii lidstva můžeme sledovat vznik aktiva, které měli nejdříve obyčejní lidé a až dlouho potom si na něj směly sáhnout finanční „vládci světa“. Jmenuje se Bitcoin a tohle je příběh sexy finančního punkáče, kterému lezou nejmocnější firmy do zadele.

Největší blbost je chtít cestovat a brečet, že na to nemám finance

Odjakživa byla přesvědčená, že si bude spokojeně žít v Praze jako pravá měšťanda. To se ale před lety změnilo. „Začala jsem se více zajímat o zdravý životní styl. Zjistila jsem, že výlety, které jsem začala podnikat, fungují jak po fyzické stránce, tak po psychické. Teď už si bez cestování a pobytu v přírodě neumím představit život,“ říká cestovatelka Veronika Křížová (28), která své zážitky, tipy a rady sdílí na Instagramu a TikToku Cestuj_s_Veru.

Obchodní dům Máj v centru Prahy začíná psát novou kapitolu

Po rekonstrukci se veřejnosti znovu otevře už v červnu, láká na nákupy, špičkovou gastronomii i nejmodernější zábavu

BTC Prague 2024. Největší bitcoinová akce v Evropě!

V návaznosti na velmi úspěšný první ročník v roce 2023 se BTC Prague v červnu 2024 vrací do hlavního města. Jedná se o největší konferenci v Evropě zaměřenou pouze na bitcoin.