Tato stránka používá soubory cookies a bez nich nemusí fungovat správně. Povolte prosím soubory cookies ve Vašem prohlížeči.
25. dubna 2024, svátek má Marek
NutWorld.cz pro milovníky ořechů, sušeného ovoce, semínek a dárečků

NutWorld.cz pro milovníky ořechů, sušeného ovoce, semínek a dárečků

Rodinný podnik, který se drží starých hodnot. Dělají věci poctivě a s těmi nejlepšími úmysly. Klientům nabízejí nejvyšší kvalitu, a proto jejich ořechy, semínka i sušené ovoce prochází dvojitou kontrolou, kterou se snaží eliminovat kazové produkty, aby požitek z jejich konzumace byl maximální. To jsou hodnoty Nut World.

7184-navrh-bez-nazvu-6-20220102110610.png

Kvalita

Fráze, kterou skloňuje téměř každá firma. Soustředí se na sebe a chcetí potvrdit svoji kvalitu v každém produktu. Je jedno jestli vyrábí stý nebo tisící dárek. Pro zákazníka každý musí vypadat jako ten první. Vzhledem k tomu, že je u Nut World kvalita na prvním místě, nepotřebují být za každou cenu nejlevnější, ale vždy si chtějí udržet svůj standart, který dělá jméno, a při tom být konkurence schopní. Zákazník brzy sám pozná, že cena není vše.

107415524-601006737502475-4518045706807265540-n.jpg

Ruční práce

S kvalitou je spojena i ruční práce. Celý proces je založen na čistě ruční práci českých zaměstnanců, kdy každý jeden malinký sáček projde pod rukami několika lidí, každý na něm odvede kus své práce, než si najde svoje místečko u někoho doma.

Stejné je to s dárky. Nejde o strojovou výrobu. Každý dárek je originál a má svůj příběh. Vážou mašličky, pečetí, tisknou razidlama, ručně navažujou do celofánků, skla, či jiných obalových materiálů. Ne vždy musí být každá pečeť dokonalá, jednou je mašlička o něco větší než druhá a nebo je vázána o něco výše, důležitá je originalita každého dárku. To však jejich dárky dělá tím, čím jsou a to žádný stroj nenahradí.

Design je pro Nut World také velmi důležitý. Chtěji, aby rukopis byl na první pohled jasně čitelný.. Celý koncept se nese v duchu přírodních materiálů - papír, juta, dřevo a kraftové (hnědé přírodní barvy). Samozřejmě se zde objeví i plastové prvky, které jsou nezbytné k uchování trvanlivosti potravin a pro možnost práce s potravinami jako takové, ale jinak je směr jasně nastavený a daří se držet v těchto kolejích od počátku vzniku.

3154-darkova-krabice-s-prekvapenim-pro-par-s-vlastnim-textem-fotkou-nutworld.jpg

Originalita

Originalita tady už zazněla. Ale není to jen o ruční výrobě. Je to i o dárku samotném. Snaží se hledat stále nové a originální balíčky, které si sami vymýšlí a tím jsou neporovnatelné a nenahraditelné. Každý jeden dárek vznikal od nuly, od myšlenky v hlavě, po zkoušení různých variant až po samotnou realizaci. Dárky nepřekupují, dárky tvoří.

Zákazník je motor a dává Nut World možnost být každým rokem silnější a vytvářet pro ně stále nové a nové dárky ve stejné kvalitě. 

67376038-348160749453743-433999929795411968-n.jpg

www.nutworld.cz

Instagram

Facebook

ČTĚTE DÁLE

V polovině května dorazí do Prahy 30 vinařů. Dovezou šest tisíc lahví růžového vína

Celkem 46 stánků, 30 vinařů, degustace růžových vín a klaretů, k tomu vhodná gastronomie, bohatý doprovodný program – to vše nabídne už 13. ročník festivalu Růžový máj. Ten proběhne 18. května na pravém břehu Vltavy na Rašínově nábřeží.

Jižní Morava snoubí profesionální servis s nezapomenutelnými zážitky

Jižní Morava by se do Německa vešla 50x, přesto překvapí svou rozmanitostí na každém kroku. Ať chcete okouzlit účastníky konference neotřelým programem nebo zaujmout kolegy originálním teambuildingem, na jižní Moravě najdete přátelskou atmosféru a profesionální služby. A co k jižní Moravě neodmyslitelně patří? No přece víno!

Rozhovor se zakladatelem TOMCHAi, Tomášem Stankovským

Vše začalo u zakladatele Toma, který procestoval kus světa od Srí Lanky, přes Indii až do Nepál. Po cestě nacházel inspiraci, ochutnával místní speciality a získal myšlenku. Myšlenku cestovat a šířit východní holistický přístup skrze tento skvělý orientální nápoj.

Máme pro Vás křupavou novinku, nové bistro na Na chlebu.

Bistro se inspiruje jednoduchostí a komplexností chleba. Pár základních surovin, spousta péče, tvořivosti, trpělivosti, kuchařské zdatnosti, a… Voila! Skvělá, voňavá, křupavá a chutná věc je na světe.

Jeden z nejznámějších českých výživových poradců

Sezení na zadku, žádný pohyb a pojídání cukroví, vánočky, smaženého kapra, řízků, klobás, k tomu lavor bramborového salátu, chlebíčky, brambůrky a plno alkoholu… Tak nějak vypadalo posledních pár dní většiny z nás. Po tomto hodování se asi mnohým z nás protočily na váze panenky a padly nápady jako: »od prvního přestanu jíst a každý den budu dvě hodiny cvičit«. Je to ale správná cesta? Na to jsme se zeptali jednoho z nejznámějších českých výživových expertů Petra Havlíčka.

Proč se školit mimo pracoviště?

Efektivitu učení ovlivňuje spousta faktorů a místo je jedním z nich. Pořádání školení nebo workshopu pro zaměstnance mimo pracoviště má mnoho výhod a přínosů, které mohou zásadně ovlivnit produktivitu a spokojenost pracovníků. Proč je důležité, aby bylo místo mimo vaše obvyklé pracoviště?