22. prosince 2025, svátek má Šimon
Popeyes od čtvrtka přímo v srdci turistické Prahy

Popeyes od čtvrtka přímo v srdci turistické Prahy

Ikonický Chicken Sandwich si od tohoto čtvrtka dáte i v samém srdci pražského Starého města. Popeyes otevírá svou novou restauraci v Kaprově ulici, jen pár kroků od Staroměstského náměstí – v jedné z nejnavštěvovanějších ulic metropole, kterou denně projdou tisíce turistů z celého světa.

Restauraci otevře český tým ve čtvrtek 7. srpna v 10 hodin dopoledne a prvních 100 návštěvníků již tradičně ochutná proslulý smažený kuřecí sendvič s jedinečnou směsí 12 druhů koření zcela zdarma, čekat na ně ale budou i další speciality inspirované New Orleans. Nová restaurace na hlavní turistické trase je již sedmou pobočkou Popeyes v Česku, z toho čtvrtou v Praze.

popeyes-brno-opening-fronta1.jpg

Restaurace se nachází na rohu ulic Kaprova a Žatecká, v blízkosti metra Staroměstská. Nabízí 109 míst k sezení a bude mít otevřeno denně od 9 hodin do půlnoci. Jak již bylo oznámeno, spolu s jejím otevřením se rozšiřuje možnost rozvozu o další ulice.

„Kaprovka je sen každého obchodníka – neuvěřitelná hustota návštěvníků, historické kulisy, mezinárodní atmosféra. Chceme být našim zákazníkům co nejblíž a přinášet jim poctivé chutě i v těch nejrušnějších ulicích,“ vysvětluje Marko Blaževič, který kromě českého trhu šéfuje i Popeyes v Polsku a Rumunsku.

Louisianská značka Popeyes se v Česku rychle zabydlela – první restauraci otevřela v říjnu 2023, od té doby si získala věrné fanoušky pro svůj nezaměnitelný styl i silný komunitní duch. Nyní má tedy v Česku sedm poboček. Naposledy Popeyes otevřelo na jaře restaurace v Českých Budějovicích a v Brně. Během tohoto roku Popeyes vstoupí i do dalších regionů, připraveno je hned několik projektů v menších městech, Pardubicích, Plzni a Olomouci. Do roku 2033 má být v Česku otevřeno 60 restaurací Popeyes.

www.popeyeschicken.cz

popeyes-brno-opening-strihani-pasky.jpg

Nové vydání

FACEBOOK

INSTAGRAM

VYBRANÉ AKCE

ČTĚTE DÁLE

U Váhy: 300 let pražských příběhů a poctivé české kuchyně

Na Smíchově, jen pár minut od centra, stojí dům, který vítá hosty už víc než 310 let. Hostinec U Váhy není další turistická zastávka v centru – je to skutečný pražský hostinec s rodinným příběhem, poctivou českou kuchyní a atmosférou, díky které se i cizinec cítí jako štamgast.

Michelinský šéfkuchař Gal ben Moshe vaří svůj příběh v restauraci Parzival v Praze na Starém Městě

Šest let vařil Gal ben Moshe pod michelinskou hvězdou ve vlastní restauraci Prism v Berlíně. Teď v Praze otevírá restauraci Parzival, ve které prostřednictvím chutí a vůní vypráví svůj osobní příběh. Parzival je fusion fine diningová zážitková restaurace, kterou on sám popisuje jako hluboce osobní místo, kde sdílí všechny své gastronomické zkušenosti a vypráví je prostřednictvím jídla.

Dopřejte si kávové Vánoce. Máme pro vás tři tipy na neodolatelné kávové cukroví

Češi milují kávu. Je součástí našich rán, odpoledních pauz i večerních zklidněnípo rušném dni. A s blížícími se Vánoci je také skvělou inspirací pro něco, co milujeme snad ještě víc – pro cukroví. Vůně másla, vanilky a čerstvě namleté kávy dokáže vytvořit vánoční atmosféru, která je útulná, stylová a přitom moderní. A dobrou zprávou je, žedruhů kávového cukroví existuje mnohem víc, než byste čekali.

Vánoční průzkum Too Good To Go: téměř polovina českých domácností připravuje na svátky příliš mnoho jídla

Zatímco vyhazování zbytků z Vánoc přiznává 28 % Čechů, téměř polovina uvádí, že se v jejich domácnosti na Vánoce připraví příliš mnoho jídla. Právě to je však nejčastějším důvodem vyhazování vánočních zbytků. Z průzkumu společnosti Too Good To Go, který byl proveden ve spolupráci s výzkumnou agenturou STEM/MARK, také vyplývá, že Češi za sváteční jídlo utratí v průměru 2000 Kč, 62 % z nich na něm však plánuje letos více šetřit.

Kultovní Five Guys konečně v Česku. První restaurace otevře 8. prosince v centru Prahy

Světově proslulý řetězec prémiových hamburgerů Five Guys konečně vstupuje do České republiky. Svou první českou pobočku otevírá v ikonickém obchodním centru Máj v srdci Prahy na Národní třídě. Restaurace poprvé přivítá hosty v pondělí 8. prosince.

Jak vznikají poctivé masové speciality. Příběh rodinné značky Čongrády

Co začalo v roce 2012 u dědečkova sporáku jako malý nápad, se dnes mění v příběh poctivého jídla, tradice a řemesla.
Tato stránka používá soubory cookies a bez nich nemusí fungovat správně. Povolte prosím soubory cookies ve vašem prohlížeči.