Tato stránka používá soubory cookies a bez nich nemusí fungovat správně. Povolte prosím soubory cookies ve Vašem prohlížeči.
26. dubna 2024, svátek má Oto
Vánoční inspirace s Pragmoonem

Vánoční inspirace s Pragmoonem

Po roce se nám opět blíží Vánoce. Taky Vám to tak uteklo? Ještě nedávno jsme jezdili na výlety a opalovali se u vody... a najednou přemýšlíme, co koupíme své drahé polovičce anebo kolegovi v práci k Vánocům. Právě proto přinášíme tipy na ty nejlepší firemní a vánoční dárky pro tento rok. Tak hurá na nákupy.

 

Divadlo Radka Brzobohatého,

www.divadlorb.cz

Hodnota poukazu: 500/ 1000/ 1500,- Kč

Nakupte dárky z pohodlí domova a zprostředkujte svým milým jedinečný zážitek - nově nabízíme dárkové poukazy nejen na pokladně našeho divadla, ale také on - line. Na výběr jsou v hodnotě 500, 1000 a 1500,- Kč. A je jen na Vašich blízkých, zda navštíví nejslavnější IT oddělení, nejčtenější erotický román, největší rockovou legendu, nejznámější psychiatrickou léčebnu všech dob nebo snad některou z připravovaných novinek. Na rozhodnutí mají celý rok.

drb.jpg

 

MAPISIMO.CZ

Dárkové poukazy k dostání na www.mapisimo.cz

Přemýšlíte nad netradičním dárkem? Navštivte Mapisimo.cz a vyberte si z široké nabídky designových nástěnných map. Minimalistické a elegantní mapy světa, Česka a vybraných měst se stanou originální dekorací u vás doma nebo v práci. Aktuální nabídku neustále rozšiřujeme a můžeme vám připravit i mapu kompletně podle vašich představ. Díky pestré nabídce barev, materiálů a rámů mapy přesně zapadnou do vašeho interiéru. Potěšte své blízké mapou na míru či dárkovým poukazem!

mapy.jpg

 

SOLOMON - KOŘENÍ KRÁLŮ

Dárkové krabičky s kořením s originálním zimním designem jsou připraveny jako malý dárek pro všechny naše blízké. Máme připravený balíček koření na horké nápoje, na saláty a na grilování. Sada na grilování je doplněna přáním: „Ať je příští rok méně vypečený“. S kořením na saláty přejete: „Hodně zdraví“. A s balíčkem koření na horké nápoje dáváte dárek s přáním: „Celý rok v pohodě“. Všechny sady jsou za příjemných 110 Kč na www.KoreniKralu.cz

korenikralu.jpg

 

CARCASSONNE JUBILEJNÍ EDICE 20 LET

K dostání na www.mindok.cz

Toto mimořádné vydání oslavuje velké jubileum hry Carcassonne – a oslava je v plném proudu i na samotných kartičkách! Ze všech stran míří do Carcassonne hodovníci – nejen rytíři, lupiči nebo kupci, ale i pocestní až z Dálného východu, divá zvěř z Afriky nebo zlatokopové z Nového světa – nikdo z nich si nechce nechat oslavy ujít. Kartičky sou vyšperkovány výjimečnými ilustracemi. S tímto zvláštním vydáním vybudujete ještě pestřejší a krásnější krajinu a zahrajete si ještě napínavější partie!

cass.png

 

I LETOS V ŠIKLANDU PEČEME DOMÁCÍ VÁNOČNÍ CUKROVÍ

www.vanocnicukroviprodej.cz

Udělejte si na VÁNOCE radost a dejte si ten nejlepší dárek ve formě volného času s rodinou. Nechte to s vánočním cukrovím letos na nás. Pečeme podle tradičních babiččin receptů, z kvalitních surovin, másla a s láskou. Kdo ochutnal vloni, ten ví. Ke každé objednávce navíc nadělujeme dárek v hodnotě 330 Kč. Máte to k nám daleko? Využijte zdarma odběrná místa v Praze, Brně, Jihlavě, Žďáru nad Sázavou, nebo Pardubicích.

sikladn.jpg

 

DÁRKOVÉ POUKAZY DO STUDIA DVA

Hodnota dárkových poukazů: 500 Kč a 1 000 Kč Divadlo Studio DVA

Chcete darovat zajímavý hodnotný dárek a nevíte, co vybrat? Pořiďte svým blízkým kulturní zážitek a zprostředkujte jim setkání s oblíbenými herci. V Divadle Studio DVA si vybere každý. Pestrá nabídka představení nabízí spoustu známých tváří, jako jsou Bohumil Klepl, Jana Krausová, Karel Roden, Ivana Chýlková, Jan Cina, Eliška Balzerová, Zlata Adamovská, Petr Štěpánek a mnoho dalších. Díky dárkovému poukazu nemusíte váhat nad výběrem konkrétního představení, obdarovaný si vybere sám. Dárkové poukazy mají roční platnost a je možné pořídit je jak v tištěné podobě ve speciální obálce, tak elektronicky na www.studiodva.cz

poukazky.png

 

ANALEMMA

www.energizujici-voda.cz

Vánoce plné energie! Analemma je nástroj pro přeměnu běžné vody z kohoutku do energizující, supernabité, plnospektrální a koherentní podoby. V běžné kohoutkové vodě se molekuly H2O pohybují chaoticky a nepravidelně. Analemma jednoduchým procesem radikálně změní stav vody tím, že přeskupí molekuly H2O do kapalné krystalické struktury. Tato struktura a její stabilita má neobyčejný vliv na všechny živé organismy.

ann.jpg

 

ALŽBĚTINY LÁZNĚ A.S.

Alžbětiny Lázně, a.s. se nachází v Karlových Varech, v kouzelném prostředí Smetanových sadů, kde sídlí v původní historické budově již od roku 1906. V současné době jsou poslední veřejné městské lázně, které nabízejí nejširší paletu lázeňských a rehabilitačních procedur. Alžbětiny Lázně mají v nabídce kolem 60 druhů procedur, ze kterých si mohou vybrat všechny generace a klienti s různými zdravotními problémy. Součástí AL je oblíbený bazénový komplex s vířivkami, relaxačním bazénkem, dětským brouzdalištěm, saunou a párou v dámské i pánské části. Navštivte webové stránky www.spa5.cz kde najdete informace o všech procedurách, které si v AL můžete vyzkoušet.

kv-alzbetinylazne-02.jpg

 

DÁRKOVÉ POUKAZY DO MĚSTSKÉHO DIVADLA KLADNO

Městské Divadlo Kladno, www.divadlokladno.cz

Hledáte dárek a nevíte si rady? Máme pro vás jeden tip. Pořiďte svým blízkým dárkový poukaz v hodnotě 500Kč, kde získáte kredity na jakékoliv představení odehrané v MDK. Platnost Dárkového poukazu je do 31. prosince 2022. Městské divadlo Kladno je jedním z nejstarších českých činoherních divadel; pokračuje ve stoleté tradici profesionální kladenské scény. Pestrý žánrový repertoár tvoří tituly klasické i současné, program doplňuje řada doprovodných akcí a vzdělávacích aktivit.

darkovy-poukaz-2021-22.jpg

 

VÝBĚR PRO GURMÁNY A FAJNŠMEKRY

www.ceskeghicko.cz

Pro lidi, kteří rádi zkouší něco nového. Ideální dárek pro milovníky tvořivé kuchyně. S každou skleničkou určitě vznikne nový recept! A důvod se sejít zase u společné večeře. Dárkové balení obsahuje: 125ml chilli ghí, 125ml skořicové ghí s vanilkou, 125ml česnekové ghí se solí, 125ml kurkumové ghí s pepřem.

ghivko.jpeg

 

VÁNOČNÍ DÁREK Z LÉKÁRNY?

www.sibyl.cz

Proč ne. A víte, čím nikdy neuděláte chybu? Kvalitním hořčíkem. Ten je králem mezi minerály, protože má svoji nezastupitelnou roli prakticky ve všech procesech probíhajících v organismu a v dnešní době nám chybí téměř všem. Není hořčík jako hořčík. Magnesium glycinát patří mezi ty nejvstřebatelnější.

image-of-object.jpg

 

OVOCNÉ MÁMENÍ

www.vcelarstvi-domovina.cz

Máme pro Vás hned tři ovocné tipy: MEDVĚD RYBÍZOVÝ (75 G) je rybízová mega dávka vitamínu C, která nikomu úsměv nezkřivý. Tyto malé černé bobulky v kombinaci s pastovaným medem nechutnaly nikdy líp. MEDVĚD MALINOVÝ (75 G) malina v medu je mana, která stojí za hřích. Ať jste Adam nebo Eva, neodoláte. Milujete borůvky, ale chcete se vyhnout náhodné družbě s medvídkem při jejich sbírání? Pak je tu MEDVĚD BORŮVKOVÝ (75 G), lahůdka pro každého, ideální jako svačinka na výlet.

ovocne-mameni-3-darkovy-big-size.jpg

 

BANANAGRAMS

www.mindok.cz

Představujeme geniálně prostou a přitom, troufáme si říct, prostě geniální hru BANANAGRAMS. Co nejrychleji složte písmena do mřížky, zatímco se vás ostatní snaží předběhnout! Žádná tužka, papír, herní plán, ani čekání na svůj tah... jen bleskové skládání písmenek z banánu, který s sebou můžete vzít kamkoli!

bananaczdisplay.png

 

ZIAJA BALTIC HOME SPA FIT DÁRKOVÝ SET

Sprchový gel a šampon 3v1, hydratační sérum Cena: 399,-, V prodeji na www.ziajaprotebe.cz nebo v drogerii DM Moderní péče SPA. Přesvědčte se, jak příjemné může být domácí SPA a nechte se okouzlit aromatickou esenciální péčí. Tato řada je určena pro každého, kdo rád tráví čas aktivně, chce podpořit svou vitalitu a pro ty, pro které je důležitá chvíle oddechu a relaxace.

zaya_1.jpg

 

STORYBOX® DÁRKOVÉ BALÍČKY

www.storybox.cz

Jak vybrat ten správný dárek? Každoroční otázka předvánočního období. Specializovaný e-shop StoryBOX je místo, kde najdete odpověď. Na výběr máte hotové vánoční dárkové ba- líčky pro své blízké nebo si můžete vyskládat vlastní dárek na míru z vybraných produktů. V nabídce najdete také firemní dárkové balíčky, personifikované dárky na míru se jménem obdarovaného a speciální edici dárků s příběhem. Pokud potřebujete inspiraci, přečtěte si článek “Praktický průvodce” na jejich blogu. Rozdávat radost nebylo nikdy snadnější.

foto-storybox.jpg

 

VLCI

Vydejte se s fotografem Axelem Gomillem mezi divoké vlky a zažijte nezapomenutelné dobrodružství. Axel Gomille – zoolog, režisér, autor knih a úspěšný fotograf se už několik let vydává pozorovat volně žijící vlky. Život těchto zajímavých šelem zachycuje na jedinečných snímcích. Výsledkem je kniha Vlci. Fotografie a příběhy vlků v knížce děti i jejich rodiče a prarodiče uchvátí – díky nim nahlédnou do života těchto fascinujících zvířat, jako by se ocitli v jejich bezprostřední blízkosti. Ideální vánoční dárek pro děti od 8 let. Objednávejte za 279 Kč na www.knihykazda.cz, tel. 725 518 237, nebo žádejte ve svém knihkupectví. Použijte při nákupu slevový kód PRAGMOON21 a získáte 10% na nákup knih z produkce Nakladatelství KAZDA. Akce platí do konce roku.

vlk.jpg

 

BUJONKA

www.bujonka.cz

Dárková krabička s netradičním však poctivým dárkem do kuchyně, který potěší ne jednu ženu, ale i muže. Nadšené kuchaře potěší, a ten kdo se vaření vyhýbá, ji zase velmi ocení. Je skvělým pomocníkem v kuchyni každého z nás. Dárková krabička: 2 x 220g Bujónka (druhy lze libovolně vybírat)

bujonka.jpg

 

NEJSLADŠÍ DÁREK

www.honeymix.cz

Med do čaje, na chleba a hotovo. Anebo ne? Medový sortiment HoneyMix ochucené medy vám otevřou nečekanou paletu chutí od borůvky, přes meruňku až k jemným odstínům máty či svůdné kombinaci lískového oříšku s kakaem. Naučíte se přemýšlet o medu a jeho použití úplně novým způsobem. HoneyMix jsou medy ochucené ovocem, ořechy a kakaem. Výtečné nejen na ranní pečivo, palačinky či do cereálních kaší. Skvělé jsou i k sýrům! HoneyMix je také oblíbeným dárkem ať již chcete potěšit své nejbližší, nebo hledáte zajímavý dárek pro zaměstnance a partnery

honeymix.png

 

MACA

www.goodie.cz

Potěšte vašeho oblíbeného muže, manžela či kamaráda pořádnou dávkou mužnosti. Maca neboli peruánský ženšen je symbolem vitality, dlouhověkosti, je elixírem mládí a plodnosti. Podporuje sexualitu, výkon a paměť. Kanabidiol CBD působí na receptory v mozku, na harmonizaci spánku a fyziologických procesů v těle. Na Goodie.cz je v nabídce i přírodní kosmetika. Tuhé mýdlo s extra dávkou bambuckého másla a se svůdnou vůní santalového dřeva doplní dárkový balíček.

maca.jpg

 

DÁRKOVÁ KRABIČKA PRO HEZKÉ PŘÍLEŽITOSTI

www.vysusto.cz

Sháníš dárek, který potěší milovníky masa nebo si chceš sám udělat radost? Sestavili zde balíček pro masožrouty s pořádně rozmlsaným jazýčkem. Ochutnáš tam všechny dokonalý příchutě sušeného masa VysušTo přímo ze srdce Jizerských hor. pořádnou nálož bílkovin a šťávy dostaneš v krásný recyklovaný papírový krabičce a když sníš všechno sušené maso, můžeš se směle pustit do Zmasovky, která tě spolu s čerstvým chlebem vrátí do dětství a připomene ti svačiny od babičky.

vysus-to.jpg

 

PLEŤOVÁ MASKA

www.goodie.cz

Která žena netouží po dokonalé pleti? Dopřejte ji k Vánocům lehkou přírodní péči. Jílová pleťová maska pokožku dokonale vyčistí, zjemní a podpoří její elasticitu. K hydrataci a osvěžení slouží květová voda v BIO kvalitě. Konjaková houbička odstraní zbytky nečistot a dodá pleti jas. Kvalitní přírodní kosmetiku najdete na Goodie.cz.

balik2.jpg

Nové vydání

FACEBOOK

INSTAGRAM

VYBRANÉ AKCE

19.6.2024 08:30

VědaFest 2024

30.4.2024 12:00

Beer & Fire

7.2.2024 - 10.6.2024

Jazz Meets World - festival

ČTĚTE DÁLE

Do Divadla Lucie Bílé míří francouzská novinka s Vlasákovou a Etzlerem

Divadlo Lucie Bílé v pražské Karlově ulici připravilo před koncem divadelní sezóny ve spolupráci s Agenturou Harlekýn další činoherní premiéru. V nové francouzské komedii Co to píšeš, miláčku se diváci mohou těšit nejen na vybroušené dialogy, ale také na herecké výkony Lenky Vlasákové a Miroslava Etzlera.

Hudebně-švestkový festival Vizovické Trnkobraní letos v novém termínu oznamuje kompletní program s Rybičkami 48, Divokým Billem a novinky v programu i komfortu

Kompletní program oznamuje jediný hudebně-švestkový festival v České republice Vizovické Trnkobraní, který se letos koná v novém termínu v pátek a sobotu 23. a 24. srpna v areálu likérky Rudolf Jelínek ve Vizovicích nedaleko Zlína. Fanoušky švestkových oslav letos v pátek rozproudí Rybičky 48 nebo No Name, v sobotu Divokej Bill, Tublatanka, Tomáš Klus nebo Anna K. a další interpreti a kapely. Trnkobraní letos svým návštěvníkům nabídne několik novinek – travnatou odpočinkovou zónu, doprovodný program se stand-up vystoupením Tomáše Matonohy či Lukáše Pavláska, moderaci knedlíkové soutěže v podání Libora Boučka a v neposlední řadě novou značku piva.

Patříte mezi meteosenzitivní jedince? Jak počasí ovlivňuje náš krevní tlak či psychiku.

Už naše babičky říkaly: „Bude pršet, cítím to v kostech.“ Má ale počasí opravdu dopad na to, jak se cítíme? Zcela jistě. A vedle vlivu na pohybovou soustavu má dopad také na náš krevní tlak. Lidé s onemocněním srdce a cév by proto měli možný vliv počasí brát vážně. Pokud navíc patří mezi takzvané meteosenzitivní jedince, musí své každodenní chování přizpůsobit nejen svému onemocnění, ale i počasí. Vedle konzultace se svým lékařem, který by měl o zvýšeném vlivu počasí na zdraví svého pacienta vždy vědět, je spolehlivou prevencí kardiovaskulárních komplikací zdravý pohyb přiměřený věku a zdravotnímu stavu kardiaka.

JATKA FEST OVLÁDNOU AREÁL PACOVSKÉHO ZÁMKU UŽ PO JEDENÁCTÉ!

Festival se každý rok překonává a letos sází jednu hvězdu za druhou. Do krásného prostředí zámeckého areálu totiž přiveze své největší hity DIVOKEJ BILL, POLETÍME? a král českého rocku DAVID KOLLER. Pódium ovládne legendární MŇÁGA A ŽĎORP a pod kůži se vryje VYPSANÁ FIXA. Bez stálic festivalu POKÁČE a UDG by se JATKA FEST rozhodně neobešel. Na festival se vrátí i PEKAŘ, JAKUB DĚKAN, NEBE, SILUETY, POST - IT, PATRIK MALÝ a celou sestavu uzavře TOTÁLNÍ NASAZENÍ.

Lampion školám – Umělecké vzdělávání a jeho hodnoty v základním školství

Divadlo Lampion pořádá 23. května 2024 ve spolupráci s oddělením školství Magistrátu města Kladna a Národním informačním střediskem pro kulturu (NIPOS) sympozium pro ředitele a pedagogy kladenských základních škol.

Letní divadelní festival na jihu Čech Jižní Svéráz se blíží

Unikátní site-specific divadelní festival, který je součástí vítězného konceptu Evropské hlavní město kultury 2028, propojí sílu Jihočeského divadla, Divadla Continuo a REZI.DANCE Komařice.