Tato stránka používá soubory cookies a bez nich nemusí fungovat správně. Povolte prosím soubory cookies ve Vašem prohlížeči.
27. dubna 2024, svátek má Jaroslav
Relaxace a odpočinek, to je Saunový svět v Aquapalace Praha

Relaxace a odpočinek, to je Saunový svět v Aquapalace Praha

Zavítejte do největšího Saunového světa v ČR a dopřejte si relaxaci v krásném prostředí Aquapalace Praha. Saunování podporuje zdraví, zlepšuje kondici, ale nabízí především benefity v podobě relaxace a zklidnění mysli. V Saunovém světě Aquapalace Praha, můžete vybírat z 19 saun a prohříváren s různými stupni vnitřní teploty i intenzity saunovacího zážitku. Vybere si zde opravdu každý. Kombinace saunových ceremoniálů, bylinných vůní a přítomnost zkušených saunérů pak zprostředkuje téměř rituální zážitek, který ocení všichni milovníci pravidelného saunování i úplní začátečníci.

relaxacnibazen1.jpg

Prostor Saunového světa je rozdělen do 3 zón na klasické finské sauny, římské lázně a venkovní část se zemní baňou. K ochlazení můžete využít řadu speciálních ochlazovacích sprch a bazénků. Pro dokonalou relaxaci a uvolnění jsou pak k dispozici vířivky a odpočinková zóna s lehátky. Navíc se zde pravidelně konají saunové ceremoniály pro dospělé i děti pod taktovkou nejlepších českých saunérů, kteří se umisťují v rámci mezinárodních soutěží.

zemnibana1.jpg

Odpočiňte si, načerpejte energii a dopřejte si během chladných zimních měsíců pořádnou porci relaxace v Saunovém světě Aquapalace Praha. V nabídce služeb nechybí ani nejrůznější peelingy, víkendové muzikoterapie či Saunové divadlo. Kromě blahodárných účinků saun a bylinných prohříváren máte také možnost zakusit Divadelní ceremoniály. Za přítomnosti špičkových saunérů zažijete příběh či divadelní show, která ještě více umocní prožitek ze saunování.

biosauna4.jpg

Navíc ke vstupu do největšího Saunového světa v ČR získáte zdarma i přístup do Vodního světa Aquapalace Praha.

23-virivky-2.jpg

Více informací, vstupy a harmonogram saunových ceremoniálů najdete na www.aquapalace.cz

 

ČTĚTE DÁLE

Hudebně-švestkový festival Vizovické Trnkobraní letos v novém termínu oznamuje kompletní program s Rybičkami 48, Divokým Billem a novinky v programu i komfortu

Kompletní program oznamuje jediný hudebně-švestkový festival v České republice Vizovické Trnkobraní, který se letos koná v novém termínu v pátek a sobotu 23. a 24. srpna v areálu likérky Rudolf Jelínek ve Vizovicích nedaleko Zlína. Fanoušky švestkových oslav letos v pátek rozproudí Rybičky 48 nebo No Name, v sobotu Divokej Bill, Tublatanka, Tomáš Klus nebo Anna K. a další interpreti a kapely. Trnkobraní letos svým návštěvníkům nabídne několik novinek – travnatou odpočinkovou zónu, doprovodný program se stand-up vystoupením Tomáše Matonohy či Lukáše Pavláska, moderaci knedlíkové soutěže v podání Libora Boučka a v neposlední řadě novou značku piva.

Lampion školám – Umělecké vzdělávání a jeho hodnoty v základním školství

Divadlo Lampion pořádá 23. května 2024 ve spolupráci s oddělením školství Magistrátu města Kladna a Národním informačním střediskem pro kulturu (NIPOS) sympozium pro ředitele a pedagogy kladenských základních škol.

Letní divadelní festival na jihu Čech Jižní Svéráz se blíží

Unikátní site-specific divadelní festival, který je součástí vítězného konceptu Evropské hlavní město kultury 2028, propojí sílu Jihočeského divadla, Divadla Continuo a REZI.DANCE Komařice.

Tajemný svět nejznámějších superhrdinů se v červnu otevře v zážitkovém obchodě Heroes Park v Máji Národní

Aquaman, Spider-Man, Batman, Harley Quinn, Iron Man, Thor, Hulk a další legendární superhrdinové svými obdivuhodnými superschopnostmi baví a inspirují napříč generacemi. V červnu se jejich svět plný dobrodružství a tajemných příběhů otevře v unikátním zážitkovém obchodě Heroes Park v Máji Národní v centru Prahy! Milovníci komiksů i všichni ostatní, kteří si na vlnách fantazie, interaktivní zábavy a nekonečného dobrodružství rádi odpočinou od každodenních starostí, si z Heroes Parku odnesou nezapomenutelné zážitky, ale také ikonické figurky. V Heroes Parku najde každý svého hrdinu!

Lvíčkov – největší rodinný zábavní park v centru Prahy od června v Máji Národní

Svět plný her, zábavy, veselých zážitků a nekonečného dobrodružství se dětem a jejich rodičům během června otevře v novém rodinném zábavním parku Lvíčkov. V 5. patře zrekonstruovaného obchodního centra Máj Národní najdou vysněné místo, kde si mohou kdykoliv kvalitně užít společné chvíle přesně podle svých představ. Žádné starosti, jen radost!

Prague Bike Fest Na Výstavišti se blíží! Ve dvou dnech nabídne to nejlepší ze světa cyklistiky, adrenalinové zážitky a zábavu pro děti i dospělé

Druhý ročník Prague Bike Fest se blíží a o víkendu 27. – 28. 4. 2024 se opět otevřou brány pražského Výstaviště, kdy areál uvítá všechny cyklo nadšence v rámci největšího cyklistického festivalu v roce. Během dvou dnů si návštěvníci užijí pořádnou porci adrenalinových show, exhibice, workshopy, organizované vyjížďky se známými sportovci, testování kol, ale i večerní doprovodný program a gastronomická potěšení. Chybět nebude prezentace renomovaných i nových značek, které představí to nejlepší ze světa cyklistiky. Na své si přijdou ale i děti. Právě pro ně bude připraven zbrusu nový dětský testovací okruh pod vedením zkušených instruktorů. Pomyslnou třešničkou na dortu pak bude pořádně adrenalinová Big Air show v čele s Teodorem Kováčem. Uprostřed Bruselské cesty ve výšce až 7 metrů předvede své nejtěžší triky jako jsou double-backflip, frontflip nohand nebo otočka o 720 stupňů. Hlavními partnery Prague Bike Festu jsou společnosti Sazka a Škoda Auto. Festival podpořil svou záštitou také Český svaz cyklistiky a ministr dopravy Martin Kupka.