Tato stránka používá soubory cookies a bez nich nemusí fungovat správně. Povolte prosím soubory cookies ve Vašem prohlížeči.
27. dubna 2024, svátek má Jaroslav
Už jste byli na oslí stezce a vyzkoušeli oslí trekking?

Už jste byli na oslí stezce a vyzkoušeli oslí trekking?

Oslí trekking, neboli procházka s oslíkem je zábavná, ale i rozvíjející aktivita. Putování krásnou přírodou v oslí společnosti vás obohatí o jedinečné okamžiky, uvede do pohody, pomůže zapomenout na stres a načerpat novou energii. Na delších výletech Vás čeká farmářský piknik, který oslík ponese ve speciálních brašnách a tak můžete putovat nalehko a naplno si užívat krásu okolní přírody.

osli-stezka-41.jpg

Délku a náročnost stezky se přizpůsobí fyzické kondici týmu - nenáročnou procházku zvládnou i rodiny s dětmi a senioři, adrenalinové šplhání po skalách doporučíme pro větší dobrodruhy a tak i nesourodý tým může zažít společnou aktivitu. Než vyrazíte na túru do přírodního parku, dozvíte se o oslících spoustu zajímavostí a naučíte se ho vodit. Přesvědčit osla ke spolupráci totiž není tak snadné. Určitě jste slyšeli “hloupý a tvrdohlavý osel”... opak je pravdou, je to velmi inteligentní, ale sebevědomý tvor, společenský a přítulný jako pes, ale nezávislý jako kočka. Je mimořádně citlivý - vnímá naše emoce, postoje a myšlenky a reaguje na ně. Hrubá síla na ně nefunguje, naopak naše umění ovládat emoce, empatie a motivace je klíčem ke spolupráci. Paralely mezi zvířecím a lidským světem mohou být mimořádně inspirující…

952018-118_1.JPG

Na Oslí stezce můžete uspořádat teambuilding, family days nebo workshop zaměřený na rozvoj týmu.

img-6665.JPGMgr. Ing. Maria Žižlavská

Hlavní lektorka programů Mgr. Ing. M. Žižlavská po vlastní zkušenosti s vyhořením opustila korporát a založila zážitkovou oslí farmu, kde nabízí “oslí programy s přesahem”. Splnila si tím sen o vlastní farmě a propojila tak zájem o člověka, přírodu a psychologii ve smysluplný celek. Její manažerská praxe umožňuje chápat potřeby vedení a zaměstnanců. Během programů lze krásně propojit znalosti z psychologie do praktických cvičení s oslíky a tím akce Oslí stezky umožňují růst a rozvoj emočních a sociálních kompetencí, které jsou důležité jak v osobním tak i profesním životě.

952018-23.JPG

Oslí stezka funguje ve dvou lokalitách - na Křivoklátsku 15 min od Prahy nebo v Českém ráji u Turnova.

www.oslistezka.czwww.farma-sireni.cz

952018-35.JPG

ČTĚTE DÁLE

Do Divadla Lucie Bílé míří francouzská novinka s Vlasákovou a Etzlerem

Divadlo Lucie Bílé v pražské Karlově ulici připravilo před koncem divadelní sezóny ve spolupráci s Agenturou Harlekýn další činoherní premiéru. V nové francouzské komedii Co to píšeš, miláčku se diváci mohou těšit nejen na vybroušené dialogy, ale také na herecké výkony Lenky Vlasákové a Miroslava Etzlera.

Hudebně-švestkový festival Vizovické Trnkobraní letos v novém termínu oznamuje kompletní program s Rybičkami 48, Divokým Billem a novinky v programu i komfortu

Kompletní program oznamuje jediný hudebně-švestkový festival v České republice Vizovické Trnkobraní, který se letos koná v novém termínu v pátek a sobotu 23. a 24. srpna v areálu likérky Rudolf Jelínek ve Vizovicích nedaleko Zlína. Fanoušky švestkových oslav letos v pátek rozproudí Rybičky 48 nebo No Name, v sobotu Divokej Bill, Tublatanka, Tomáš Klus nebo Anna K. a další interpreti a kapely. Trnkobraní letos svým návštěvníkům nabídne několik novinek – travnatou odpočinkovou zónu, doprovodný program se stand-up vystoupením Tomáše Matonohy či Lukáše Pavláska, moderaci knedlíkové soutěže v podání Libora Boučka a v neposlední řadě novou značku piva.

JATKA FEST OVLÁDNOU AREÁL PACOVSKÉHO ZÁMKU UŽ PO JEDENÁCTÉ!

Festival se každý rok překonává a letos sází jednu hvězdu za druhou. Do krásného prostředí zámeckého areálu totiž přiveze své největší hity DIVOKEJ BILL, POLETÍME? a král českého rocku DAVID KOLLER. Pódium ovládne legendární MŇÁGA A ŽĎORP a pod kůži se vryje VYPSANÁ FIXA. Bez stálic festivalu POKÁČE a UDG by se JATKA FEST rozhodně neobešel. Na festival se vrátí i PEKAŘ, JAKUB DĚKAN, NEBE, SILUETY, POST - IT, PATRIK MALÝ a celou sestavu uzavře TOTÁLNÍ NASAZENÍ.

Lampion školám – Umělecké vzdělávání a jeho hodnoty v základním školství

Divadlo Lampion pořádá 23. května 2024 ve spolupráci s oddělením školství Magistrátu města Kladna a Národním informačním střediskem pro kulturu (NIPOS) sympozium pro ředitele a pedagogy kladenských základních škol.

Letní divadelní festival na jihu Čech Jižní Svéráz se blíží

Unikátní site-specific divadelní festival, který je součástí vítězného konceptu Evropské hlavní město kultury 2028, propojí sílu Jihočeského divadla, Divadla Continuo a REZI.DANCE Komařice.

Tajemný svět nejznámějších superhrdinů se v červnu otevře v zážitkovém obchodě Heroes Park v Máji Národní

Aquaman, Spider-Man, Batman, Harley Quinn, Iron Man, Thor, Hulk a další legendární superhrdinové svými obdivuhodnými superschopnostmi baví a inspirují napříč generacemi. V červnu se jejich svět plný dobrodružství a tajemných příběhů otevře v unikátním zážitkovém obchodě Heroes Park v Máji Národní v centru Prahy! Milovníci komiksů i všichni ostatní, kteří si na vlnách fantazie, interaktivní zábavy a nekonečného dobrodružství rádi odpočinou od každodenních starostí, si z Heroes Parku odnesou nezapomenutelné zážitky, ale také ikonické figurky. V Heroes Parku najde každý svého hrdinu!