Tato stránka používá soubory cookies a bez nich nemusí fungovat správně. Povolte prosím soubory cookies ve Vašem prohlížeči.
19. dubna 2024, svátek má Rostislav

Avocado Bistro

Adresa:
Spytihněvova 168/5, Praha – Nusle 128
Telefon:
792453738
Web:

Otevírací doba

Pondělí
10:00 - 20:00
Úterý
10:00 - 20:00
Středa
10:00 - 20:00
Čtvrtek
10:00 - 20:00
Pátek
10:00 - 20:00
Sobota
10:00 - 20:00
Neděle
10:00 - 20:00
Právě je zavřeno

Poskytované služby

Rozvoz jídla

Poke bowl pro 2 osoby

2× tradiční havajský poke bowl podle výběru:

Salmon dream: čerstvý norský losos, sushi rýže a sójový dresink, avokádo, wakame řasy, okurka, sójové boby, mikrobylinky, sezam, jedlé květy
nebo

Tuna vacation: čerstvý tuňák z Malediv, sushi rýže a sójový dresink, avokádo, mango, okurka, sójové boby, mikrobylinky, sezam, jedlé květy
nebo

Veggie paradise: marinovaná řepa, sushi rýže a sójový dresink, avokádo, wakame řasy, okurka, sójové boby, mikrobylinky, sezam, jedlé květy 

Objednat můžete zde: 792 453 738 

Restaurace koncept o reálném jídle a gastronomickém zážitku servíruje již od roku 2016. První avokádové bistro v České republice vzniklo s myšlenkou vytvořit místo pro lidi jako jako jsou majitelé. Pro lidí kteří mají rádi reálné ingredience v jídle a radost z jídla. Je to příběh o kvalitním jídle a avokádu jako takovém. Majitelé věří, že v jídlu je všechno a proto musí být kromě vyladěné kombinace také příliš krásné k jídlu. Suroviny zde pochází od prověřených lokálních dodavatelů a avokádo zase z ekologické farmy v Mexiku. V otevřené kuchyni můžete vidět jak se jídlo připravuje a sledovat tak avokádovou show zdejších kuchařů. 

 

ČTĚTE DÁLE

V polovině května dorazí do Prahy 30 vinařů. Dovezou šest tisíc lahví růžového vína

Celkem 46 stánků, 30 vinařů, degustace růžových vín a klaretů, k tomu vhodná gastronomie, bohatý doprovodný program – to vše nabídne už 13. ročník festivalu Růžový máj. Ten proběhne 18. května na pravém břehu Vltavy na Rašínově nábřeží.

Jižní Morava snoubí profesionální servis s nezapomenutelnými zážitky

Jižní Morava by se do Německa vešla 50x, přesto překvapí svou rozmanitostí na každém kroku. Ať chcete okouzlit účastníky konference neotřelým programem nebo zaujmout kolegy originálním teambuildingem, na jižní Moravě najdete přátelskou atmosféru a profesionální služby. A co k jižní Moravě neodmyslitelně patří? No přece víno!

Rozhovor se zakladatelem TOMCHAi, Tomášem Stankovským

Vše začalo u zakladatele Toma, který procestoval kus světa od Srí Lanky, přes Indii až do Nepál. Po cestě nacházel inspiraci, ochutnával místní speciality a získal myšlenku. Myšlenku cestovat a šířit východní holistický přístup skrze tento skvělý orientální nápoj.

Máme pro Vás křupavou novinku, nové bistro na Na chlebu.

Bistro se inspiruje jednoduchostí a komplexností chleba. Pár základních surovin, spousta péče, tvořivosti, trpělivosti, kuchařské zdatnosti, a… Voila! Skvělá, voňavá, křupavá a chutná věc je na světe.

Jeden z nejznámějších českých výživových poradců

Sezení na zadku, žádný pohyb a pojídání cukroví, vánočky, smaženého kapra, řízků, klobás, k tomu lavor bramborového salátu, chlebíčky, brambůrky a plno alkoholu… Tak nějak vypadalo posledních pár dní většiny z nás. Po tomto hodování se asi mnohým z nás protočily na váze panenky a padly nápady jako: »od prvního přestanu jíst a každý den budu dvě hodiny cvičit«. Je to ale správná cesta? Na to jsme se zeptali jednoho z nejznámějších českých výživových expertů Petra Havlíčka.

Proč se školit mimo pracoviště?

Efektivitu učení ovlivňuje spousta faktorů a místo je jedním z nich. Pořádání školení nebo workshopu pro zaměstnance mimo pracoviště má mnoho výhod a přínosů, které mohou zásadně ovlivnit produktivitu a spokojenost pracovníků. Proč je důležité, aby bylo místo mimo vaše obvyklé pracoviště?