21. října 2025, svátek má Brigita

From Farm to Grill & Jazz - Večeře s živou hudbou

Místo:
The Artisan
Datum:
11.4.2025 - 19.12.2025
Cena:
1 Kč
Web:
Od 11.4.2025 vám každý pátek přinášíme nový večerní zážitek v restauraci The Artisan s živou hudbou.
Přinášíme vám nový degustační zážitek, který spojuje poctivé suroviny, sezónní ingredience a mistrovskou gastronomii.

Nové vydání

FACEBOOK

INSTAGRAM

ČTĚTE DÁLE

Praha se rozzáří milionem světel: Výstava Srdce Evropy zve na kouzelnou pouť kontinentem

Venkovní areál Žlutých lázní v Praze se od 31. října 2025 do 31. ledna 2026 už počtvrté promění v zářivou říši fantazie. Nová světelná výstava přivede návštěvníky na jedinečnou cestu Evropou od antických chrámů přes středověké katedrály až po moderní symboly evropské architektury. Všechny instalace vznikly v České republice a nesou rukopis domácích výtvarníků, designérů a techniků.

Ballantine’s, značka s téměř dvousetletou tradicí, přináší na český trh novinku Ballantine’s Sweet Blend

Tento prémiový destilát obohacuje klasickou chuť skotské whisky o jemné tóny karamelu, vanilky a zralého ovoce a nabízí atraktivní způsob, jak si Ballantine’s vychutnat. Díky své všestrannosti osloví jak zkušené milovníky whisky, tak i ty, kteří si podobný spirit drink dopřejí jen příležitostně.

Giro Pizza konečně v Praze – ideální na teambuildingy a firemní večírky - neomezená ochutnávka pravé neapolské pizzy v Rossopomodoro na Vinohradech

Rossopomodoro, autentická neapolská restaurace na Vinohradech, přináší do Prahy oblíbený italský koncept Giro Pizza – večer, kdy se stoly zaplní nekonečným proudem čerstvě upečených oválných pizz, servírovaných na podlouhlých dřevěných prkénkách. Konečně nemusíte dlouze vybírat z menu – ochutnejte všechny pizzy, které máte rádi!

Rozhovor: KOJU. Česká značka, která přinesla svěží energii do zdravého životního stylu

Zázvorové shoty Koju se staly symbolem moderního a zdravého životního stylu. Ručně vyráběné, nepasterizované a vždy čerstvé – právě díky tomu si získaly srdce tisíců fanoušků po celé České republice. Filozofie značky stojí na čtyřech jednoduchých, ale zásadních principech: čerstvost, rychlost, kvalita a poctivost. Každá lahvička vzniká z prémiových surovin, především z BIO zázvoru dováženého z Peru, a putuje k zákazníkovi už do 24 hodin od výroby. Za značkou stojí tým, který věří, že zdraví začíná u každodenních drobných návyků – třeba u jednoho malého shotu. V rozhovoru se dozvíte, jak takový proces výroby probíhá, čím se Koju liší od běžných energy drinků a proč jejich filozofie oslovuje stále širší komunitu lidí, kteří chtějí svému tělu dopřát to nejlepší.

Pohlazení po těle i po duši: Metropole Zličín zve na Podzimní restart

Podzim nemusí být jen o šedi, dešti a zkracujících se dnech. Nákupní centrum Metropole Zličín se letos rozhodlo tento „stereotyp“ rozbořit, a ukázat lepší tvář podzimu – barevnou, klidnou a inspirativní. Od 16. do 19. října na návštěvníky v jeho útrobách čeká čtyřdenní festival Podzimní restart, který nabídne lekce jógy, mindfulness nebo profesionální styling.

V REZERVACI DJA JE POPRVÉ K VIDĚNÍ SNĚHOBÍLÉ MLÁDĚ GUERÉZY PLÁŠTÍKOV

V Zoo Praha se narodilo mládě guerézy pláštíkové. Jde o první přírůstek těchto afrických opic v pavilonu Rezervace Dja. Současně je prvním pražským mládětem vzácnějšího kykuyunského poddruhu, který zoo chová od počátku letošního roku. Na rozdíl od černobílých rodičů je mládě sněhobílé, což vydrží pouze několik týdnů. Samice Lebamba je prvorodičkou, avšak své role se zhostila dobře. Je však třeba pamatovat na to, že mládě, jehož pohlaví je zatím neznámé, ještě nepřekonalo kritické období. Už nyní je ale k vidění v hlavní expozici pavilonu, kterou spolu s guerézami obývá rodinná skupina goril nížinných.
Tato stránka používá soubory cookies a bez nich nemusí fungovat správně. Povolte prosím soubory cookies ve vašem prohlížeči.