„Na prkénkách se střídají klasiky jako Margherita či Marinara i speciality s rajčaty San Marzano, buvolí mozzarellou nebo jemně pikantními kombinacemi. Každá pizza je připravena podle originálních neapolských receptur, z těsta s dlouhou fermentací a pečená v tradiční peci, tak je v naší restauraci zvykem,“ upřesňuje Marco Lentino, executive chef Rossopomodoro.
Giro Pizza není jen o jídle, ale také o zážitku. Sdílení různých druhů pizz v pohodové, uvolněné atmosféře dělá z tohoto večera ideální příležitost pro přátelská setkání, rodinné oslavy i firemní večírky či teambuildingy. Právě firemní eventy mají v Rossopomodoro jedinečný nádech – kromě neomezené ochutnávky pizzy lze hostům nabídnout i Pizza Masterclass, kde si sami vyzkoušejí přípravu pravé neapolské speciality pod vedením zkušených profesionálů. Rossopomodoro nabízí velký a flexibilní prostor až pro 65 hostů.
Giro Pizza v Rossopomodoro Vinohrady spojuje to nejlepší z italské gastronomie: jednoduchost, čerstvé ingredience, přátelskou atmosféru a radost ze společného stolování.
Restaurace Rossopomodoro je místem, kde znají tajemství pravé italské kuchyně. Ke zdejším ikonickým pokrmům patří pizza Margherita a v menu nechybí ani další tradiční italské pokrmy, jako jsou krémové těstoviny, gnocchi či čerstvé saláty. První restaurace Rossopomodoro vznikla v roce 1998 v Neapoli, postupně se otevřelo dalších 60 podniků po celé Itálii. Dnes si díky Rossopomodoro mohou nefalšovanou neapolskou pizzu či spaghetti dopřát lidé v mnoha zemích, včetně České republiky. Buon Appetito!