13. června 2025, svátek má Antonín
Když svatbu v hospodě, tak Na dobrým místě

Když svatbu v hospodě, tak Na dobrým místě

Hospoda na dobrým místě je hodná svého názvu. Návštěvníci odchází spokojení a velmi oblíbený je podnik i pro pořádání svateb. Co konkrétně zájemcům o obřad a oslavu nabízí, na to jsme se ptali majitele Romana Martináka.

aa5sa4hnuiyphxwm9b0igv1u-5uzgl.jpeg

Pro toho, kdo u vás ještě nebyl – proč je zrovna vaše hospůdka „na dobrým místě“?

Protože je! (smích) Jsme kousek od Prahy s velmi dobrou dostupností a je to tu moc krásné. Před lety jsme kompletně zrekonstruovali vnitřní a také venkovní prostory dvora, kde byl dříve statek. Podle reakcí hostů u nás vládne příjemná atmosféra a rádi se k nám vrací po svatbě, třeba u příežitosti oslavy narození dítěte nebo křtin.

n4fm5g7rdby33s2zy0jme1qh45vosv.jpeg

Pokud jde o svatby, co svým klientům nabízíte?

Vždy se snažíme osobně setkat s klienty a zjistit jejich představy. Někteří svatebčané mají zájem o klasickou svatbu se servírovaným 2-3 chodovým obědem, v poslední době ale přibývá svateb, kde po rozbití talíře rovnou začíná uvolněná párty s rautem. Nabízíme možnost pronájmu prostor, zařídíme výzdobu, fotografa, DJ's, živou kapelu, animátorky pro děti, cocktailový bar či barmanskou show. Samozřejmostí je kompletní catering, ale pokud mají snoubenci zájem, je možné si prostor jen pronajmout a zajistit si vše sami.

79c252fc-f290-48cf-90ae-29509149531c.jpg

Co byste zájemcům o svatbu u vás doporučil?

Hlavně aby se přijeli podívat a nasát tu atmosféru starého dvora s obrovskými dřevěnými vraty. Máme samozřejmě připravené svatební balíčky, ale vždy se snažíme zjistit, jaké jsou konkrétní představy a také finanční možnosti snoubenců a podle toho zkoušíme vše upravit k jejich spokojenosti. Některé termíny na tento rok jsou ještě volné, ale stejně jako v loňském roce se rychle plní. Milí snoubenci, jestli bude tato svatební sezóna stejná jako ta minulá, neváhal bych nás kontaktovat co nejdříve. (usmívá se)

 

www.dobry-misto.cz

 

Nové vydání

FACEBOOK

INSTAGRAM

ČTĚTE DÁLE

KOGO Havelská

V srdci Starého Města se už 30 let píše příběh jedné z nejikoničtějších italských restaurací v Praze – Kogo Havelská.

Volba sládků se mění na Speciály z Prazdroje. Nabídku speciálních piv si sestaví sami hospodští

Plzeňský Prazdroj mění od května svůj program pivních speciálů. Projekt Volba sládků, který každý měsíc nabízel v limitované edici jedno speciální pivo ve vybraných hospodách a restauracích v Česku a na Slovensku, nahrazuje novým programem s názvem Speciály z Prazdroje. Ten nabídne hospodským možnost sestavit si vlastní kalendář pivních speciálů na míru. Vybírat budou moci během roku dohromady z deseti druhů piva ze stálé i sezónní nabídky.

Z pole les: NKT a Home for Trees mění krajinu i vztahy

Na kraji malých Mokrovrat leží pole. Dříve tu nic nežilo – půda byla třikrát zoraná, opuštěná, bez života. Ale letos na jaře se to změnilo. Do brázd mezi zbytky staré ornice se zasunula první sazenice. A hned za ní další. A pak další. Tři tisíce borovic, dubů a douglasek. Strom za stromem. Ruka v ruce – zaměstnanci a zákazníci společnosti NKT, společně s neziskovou organizací Home for Trees, opět zasadili nový kus budoucnosti.

Jedinečná interaktivní expozice Pilsner Urquell: The Original Beer Experience láká za zážitky i jídlem

Ponořte se do příběhu prvního zlatého ležáku přímo v historickém centru Prahy. Interaktivní expozice Pilsner Urquell: The Original Beer Experience přibližuje okolnosti vzniku plzeňského piva všemi smysly.

Pop up kavárna, gastro extravagance, přednášky i znovuotevřená vodárenská věž. Oslavy Holešovické tržnice startují již příští týden a návštěvníky čeká bohatý program

Holešovická tržnice je jako živý organismus, který dýchá s Prahou už více než století. Místo, kde se setkává syrová minulost s pulzující současností. Bývalá jatka, burza zvířat i zeleninový ráj – dnes scéna pro kulturu, jídlo a komunitu letos slaví 130 let od svého založení. Od 24. dubna do 14. května se zde odehraje série akcí, které svým osobitým způsobem propojí to nejzajímavější z minulosti a přítomnosti. Čekají vás zážitky, které vás překvapí, potěší a inspirují. Čas gastro performance BEEF, vůně starých receptů i futuristických chutí. Čas otevřené pop up kavárny s čítárnou a autentickým menu. Čas koncertů, které rozehrají Halu 17, i výstavy, která vás vezme na cestu časem až na samotný vrchol vodárenské věže.

Slepý test ležáků Prahy s rekordmanem: Kbelské pivo podruhé v řadě nejlepší

První pivní extraliga, respektovaný spolek znalců piva, podrobila na sklonku roku 2024 opětovnému testování pražské ležáky. A to tak, jak se to má dělat – anonymně ve slepém testu, přímo z výčepu, lednice nebo pultu, bez nominací, zápisného a sponzoringu. Za 15 let existence Extraligy však poprvé v soutěži o Krále Prahy zvítězil držitel koruny z předchozího roku – Kbelský pivovar se svou dvanáctkou 12 pilotů.
Tato stránka používá soubory cookies a bez nich nemusí fungovat správně. Povolte prosím soubory cookies ve Vašem prohlížeči.