Tato stránka používá soubory cookies a bez nich nemusí fungovat správně. Povolte prosím soubory cookies ve Vašem prohlížeči.
20. dubna 2024, svátek má Marcela
Když svatbu v hospodě, tak Na dobrým místě

Když svatbu v hospodě, tak Na dobrým místě

Hospoda na dobrým místě je hodná svého názvu. Návštěvníci odchází spokojení a velmi oblíbený je podnik i pro pořádání svateb. Co konkrétně zájemcům o obřad a oslavu nabízí, na to jsme se ptali majitele Romana Martináka.

aa5sa4hnuiyphxwm9b0igv1u-5uzgl.jpeg

Pro toho, kdo u vás ještě nebyl – proč je zrovna vaše hospůdka „na dobrým místě“?

Protože je! (smích) Jsme kousek od Prahy s velmi dobrou dostupností a je to tu moc krásné. Před lety jsme kompletně zrekonstruovali vnitřní a také venkovní prostory dvora, kde byl dříve statek. Podle reakcí hostů u nás vládne příjemná atmosféra a rádi se k nám vrací po svatbě, třeba u příežitosti oslavy narození dítěte nebo křtin.

n4fm5g7rdby33s2zy0jme1qh45vosv.jpeg

Pokud jde o svatby, co svým klientům nabízíte?

Vždy se snažíme osobně setkat s klienty a zjistit jejich představy. Někteří svatebčané mají zájem o klasickou svatbu se servírovaným 2-3 chodovým obědem, v poslední době ale přibývá svateb, kde po rozbití talíře rovnou začíná uvolněná párty s rautem. Nabízíme možnost pronájmu prostor, zařídíme výzdobu, fotografa, DJ's, živou kapelu, animátorky pro děti, cocktailový bar či barmanskou show. Samozřejmostí je kompletní catering, ale pokud mají snoubenci zájem, je možné si prostor jen pronajmout a zajistit si vše sami.

79c252fc-f290-48cf-90ae-29509149531c.jpg

Co byste zájemcům o svatbu u vás doporučil?

Hlavně aby se přijeli podívat a nasát tu atmosféru starého dvora s obrovskými dřevěnými vraty. Máme samozřejmě připravené svatební balíčky, ale vždy se snažíme zjistit, jaké jsou konkrétní představy a také finanční možnosti snoubenců a podle toho zkoušíme vše upravit k jejich spokojenosti. Některé termíny na tento rok jsou ještě volné, ale stejně jako v loňském roce se rychle plní. Milí snoubenci, jestli bude tato svatební sezóna stejná jako ta minulá, neváhal bych nás kontaktovat co nejdříve. (usmívá se)

 

www.dobry-misto.cz

 

ČTĚTE DÁLE

V polovině května dorazí do Prahy 30 vinařů. Dovezou šest tisíc lahví růžového vína

Celkem 46 stánků, 30 vinařů, degustace růžových vín a klaretů, k tomu vhodná gastronomie, bohatý doprovodný program – to vše nabídne už 13. ročník festivalu Růžový máj. Ten proběhne 18. května na pravém břehu Vltavy na Rašínově nábřeží.

Jižní Morava snoubí profesionální servis s nezapomenutelnými zážitky

Jižní Morava by se do Německa vešla 50x, přesto překvapí svou rozmanitostí na každém kroku. Ať chcete okouzlit účastníky konference neotřelým programem nebo zaujmout kolegy originálním teambuildingem, na jižní Moravě najdete přátelskou atmosféru a profesionální služby. A co k jižní Moravě neodmyslitelně patří? No přece víno!

Rozhovor se zakladatelem TOMCHAi, Tomášem Stankovským

Vše začalo u zakladatele Toma, který procestoval kus světa od Srí Lanky, přes Indii až do Nepál. Po cestě nacházel inspiraci, ochutnával místní speciality a získal myšlenku. Myšlenku cestovat a šířit východní holistický přístup skrze tento skvělý orientální nápoj.

Máme pro Vás křupavou novinku, nové bistro na Na chlebu.

Bistro se inspiruje jednoduchostí a komplexností chleba. Pár základních surovin, spousta péče, tvořivosti, trpělivosti, kuchařské zdatnosti, a… Voila! Skvělá, voňavá, křupavá a chutná věc je na světe.

Jeden z nejznámějších českých výživových poradců

Sezení na zadku, žádný pohyb a pojídání cukroví, vánočky, smaženého kapra, řízků, klobás, k tomu lavor bramborového salátu, chlebíčky, brambůrky a plno alkoholu… Tak nějak vypadalo posledních pár dní většiny z nás. Po tomto hodování se asi mnohým z nás protočily na váze panenky a padly nápady jako: »od prvního přestanu jíst a každý den budu dvě hodiny cvičit«. Je to ale správná cesta? Na to jsme se zeptali jednoho z nejznámějších českých výživových expertů Petra Havlíčka.

Proč se školit mimo pracoviště?

Efektivitu učení ovlivňuje spousta faktorů a místo je jedním z nich. Pořádání školení nebo workshopu pro zaměstnance mimo pracoviště má mnoho výhod a přínosů, které mohou zásadně ovlivnit produktivitu a spokojenost pracovníků. Proč je důležité, aby bylo místo mimo vaše obvyklé pracoviště?