10. května 2025, svátek má Blažena
Když svatbu v hospodě, tak Na dobrým místě

Když svatbu v hospodě, tak Na dobrým místě

Hospoda na dobrým místě je hodná svého názvu. Návštěvníci odchází spokojení a velmi oblíbený je podnik i pro pořádání svateb. Co konkrétně zájemcům o obřad a oslavu nabízí, na to jsme se ptali majitele Romana Martináka.

aa5sa4hnuiyphxwm9b0igv1u-5uzgl.jpeg

Pro toho, kdo u vás ještě nebyl – proč je zrovna vaše hospůdka „na dobrým místě“?

Protože je! (smích) Jsme kousek od Prahy s velmi dobrou dostupností a je to tu moc krásné. Před lety jsme kompletně zrekonstruovali vnitřní a také venkovní prostory dvora, kde byl dříve statek. Podle reakcí hostů u nás vládne příjemná atmosféra a rádi se k nám vrací po svatbě, třeba u příežitosti oslavy narození dítěte nebo křtin.

n4fm5g7rdby33s2zy0jme1qh45vosv.jpeg

Pokud jde o svatby, co svým klientům nabízíte?

Vždy se snažíme osobně setkat s klienty a zjistit jejich představy. Někteří svatebčané mají zájem o klasickou svatbu se servírovaným 2-3 chodovým obědem, v poslední době ale přibývá svateb, kde po rozbití talíře rovnou začíná uvolněná párty s rautem. Nabízíme možnost pronájmu prostor, zařídíme výzdobu, fotografa, DJ's, živou kapelu, animátorky pro děti, cocktailový bar či barmanskou show. Samozřejmostí je kompletní catering, ale pokud mají snoubenci zájem, je možné si prostor jen pronajmout a zajistit si vše sami.

79c252fc-f290-48cf-90ae-29509149531c.jpg

Co byste zájemcům o svatbu u vás doporučil?

Hlavně aby se přijeli podívat a nasát tu atmosféru starého dvora s obrovskými dřevěnými vraty. Máme samozřejmě připravené svatební balíčky, ale vždy se snažíme zjistit, jaké jsou konkrétní představy a také finanční možnosti snoubenců a podle toho zkoušíme vše upravit k jejich spokojenosti. Některé termíny na tento rok jsou ještě volné, ale stejně jako v loňském roce se rychle plní. Milí snoubenci, jestli bude tato svatební sezóna stejná jako ta minulá, neváhal bych nás kontaktovat co nejdříve. (usmívá se)

 

www.dobry-misto.cz

 

Nové vydání

FACEBOOK

INSTAGRAM

VYBRANÉ AKCE

ČTĚTE DÁLE

Jedinečná interaktivní expozice Pilsner Urquell: The Original Beer Experience láká za zážitky i jídlem

Ponořte se do příběhu prvního zlatého ležáku přímo v historickém centru Prahy. Interaktivní expozice Pilsner Urquell: The Original Beer Experience přibližuje okolnosti vzniku plzeňského piva všemi smysly.

Pop up kavárna, gastro extravagance, přednášky i znovuotevřená vodárenská věž. Oslavy Holešovické tržnice startují již příští týden a návštěvníky čeká bohatý program

Holešovická tržnice je jako živý organismus, který dýchá s Prahou už více než století. Místo, kde se setkává syrová minulost s pulzující současností. Bývalá jatka, burza zvířat i zeleninový ráj – dnes scéna pro kulturu, jídlo a komunitu letos slaví 130 let od svého založení. Od 24. dubna do 14. května se zde odehraje série akcí, které svým osobitým způsobem propojí to nejzajímavější z minulosti a přítomnosti. Čekají vás zážitky, které vás překvapí, potěší a inspirují. Čas gastro performance BEEF, vůně starých receptů i futuristických chutí. Čas otevřené pop up kavárny s čítárnou a autentickým menu. Čas koncertů, které rozehrají Halu 17, i výstavy, která vás vezme na cestu časem až na samotný vrchol vodárenské věže.

Slepý test ležáků Prahy s rekordmanem: Kbelské pivo podruhé v řadě nejlepší

První pivní extraliga, respektovaný spolek znalců piva, podrobila na sklonku roku 2024 opětovnému testování pražské ležáky. A to tak, jak se to má dělat – anonymně ve slepém testu, přímo z výčepu, lednice nebo pultu, bez nominací, zápisného a sponzoringu. Za 15 let existence Extraligy však poprvé v soutěži o Krále Prahy zvítězil držitel koruny z předchozího roku – Kbelský pivovar se svou dvanáctkou 12 pilotů.

Smažený sýr jako král českých talířů: Kde se vzal a proč ho tak milujeme?

Mnozí z nás si nedokážou představit jídelní lístek bez smaženého sýra. A není divu! Kombinace křupavé strouhanky a dokonale rozteklého sýra je synonymem komfortního jídla, které si rádi dopřejeme jak v restauracích, tak doma. Jak se ale smažený sýr dostal na naše stoly a proč se stal neodmyslitelnou součástí české gastronomie?

Není to apríl! Popeyes dorazilo do Českých Budějovic

Ikonický Chicken Sandwich si ode dneška dáte i v Českých Budějovicích. Možnost jako první ochutnat unikátní kuřecí recepty, jedinečnou směs koření a další speciality louisiánské kuchyně si nenechaly ujít desítky fanoušků proslulé americké značky, první stovka sendvičů zmizela během půlhodiny. Restaurace v českobudějovickém IGY Centru je už pátou pobočkou Popeyes v Česku, ale první na jihu Čech.

Burger King® nově podává snídaně. K jejich uvedení uspořádal Pancake Party

BURGER KING® bude každý den od rána až do 11 hodin servírovat ve svých restauracích snídaňové menu. S kreativní agenturou Zaraguza proto v rámci Pancake Party přivezl do Česka trend Morning Disco a doprovodil jej soutěží v pojídání mini palačinek s malinovou polevou, jednoho z taháků dopolední nabídky.
Tato stránka používá soubory cookies a bez nich nemusí fungovat správně. Povolte prosím soubory cookies ve Vašem prohlížeči.