Tato stránka používá soubory cookies a bez nich nemusí fungovat správně. Povolte prosím soubory cookies ve Vašem prohlížeči.
18. dubna 2024, svátek má Valérie

Restaurace Hloupý Honza

Adresa:
Školská 12, Praha 1 11000
Telefon:
222230036 724931125

Otevírací doba

Pondělí
11:00 - 24:00
Úterý
11:00 - 24:00
Středa
11:00 - 24:00
Čtvrtek
11:00 - 24:00
Pátek
11:00 - 24:00
Sobota
16:00 - 24:00
Neděle
16:00 - 24:00
Právě je zavřeno

Poskytované služby

Klimatizace
Pořádání akcí
Rezervace
Free Wi-Fi
Rozvoz jídla
Jídlo s sebou
Živá hudba
Platba platební kartou
Platba stravenkou
Točené pivo

Víte, jak vypadá taková pravá česká hospoda 21. století? Pokud ne, určitě se zajděte podívat k Hloupému Honzovi. Tam totiž vsadili do domácí klientelu, zvyklou na staročeskou tradici. Hospoda nese přívlastek „1. Original hostinec Rudolfa Jelínka v Praze“. Asi tušíte, odkud bude pocházet bohatá nabídka lihovin. Kromě toho tam točí šest druhů premiových piv. O kuchyni se není třeba dlouze zmiňovat. Podává se vše, co vařili naše babičky.

ČTĚTE DÁLE

V polovině května dorazí do Prahy 30 vinařů. Dovezou šest tisíc lahví růžového vína

Celkem 46 stánků, 30 vinařů, degustace růžových vín a klaretů, k tomu vhodná gastronomie, bohatý doprovodný program – to vše nabídne už 13. ročník festivalu Růžový máj. Ten proběhne 18. května na pravém břehu Vltavy na Rašínově nábřeží.

Jižní Morava snoubí profesionální servis s nezapomenutelnými zážitky

Jižní Morava by se do Německa vešla 50x, přesto překvapí svou rozmanitostí na každém kroku. Ať chcete okouzlit účastníky konference neotřelým programem nebo zaujmout kolegy originálním teambuildingem, na jižní Moravě najdete přátelskou atmosféru a profesionální služby. A co k jižní Moravě neodmyslitelně patří? No přece víno!

Rozhovor se zakladatelem TOMCHAi, Tomášem Stankovským

Vše začalo u zakladatele Toma, který procestoval kus světa od Srí Lanky, přes Indii až do Nepál. Po cestě nacházel inspiraci, ochutnával místní speciality a získal myšlenku. Myšlenku cestovat a šířit východní holistický přístup skrze tento skvělý orientální nápoj.

Máme pro Vás křupavou novinku, nové bistro na Na chlebu.

Bistro se inspiruje jednoduchostí a komplexností chleba. Pár základních surovin, spousta péče, tvořivosti, trpělivosti, kuchařské zdatnosti, a… Voila! Skvělá, voňavá, křupavá a chutná věc je na světe.

Jeden z nejznámějších českých výživových poradců

Sezení na zadku, žádný pohyb a pojídání cukroví, vánočky, smaženého kapra, řízků, klobás, k tomu lavor bramborového salátu, chlebíčky, brambůrky a plno alkoholu… Tak nějak vypadalo posledních pár dní většiny z nás. Po tomto hodování se asi mnohým z nás protočily na váze panenky a padly nápady jako: »od prvního přestanu jíst a každý den budu dvě hodiny cvičit«. Je to ale správná cesta? Na to jsme se zeptali jednoho z nejznámějších českých výživových expertů Petra Havlíčka.

Proč se školit mimo pracoviště?

Efektivitu učení ovlivňuje spousta faktorů a místo je jedním z nich. Pořádání školení nebo workshopu pro zaměstnance mimo pracoviště má mnoho výhod a přínosů, které mohou zásadně ovlivnit produktivitu a spokojenost pracovníků. Proč je důležité, aby bylo místo mimo vaše obvyklé pracoviště?