Každý všední den se můžete těšit na tříchodové obědové menu.
Vychutnejte si 3-chodové menu navržené našimi kuchaři pod vedením šéfkuchaře Davida Rejhona. Čeká vás pestrý výběr předkrmů, hlavních chodů a dezertů připravených z lokálních surovin.
Firemní večírky představují víc než jen společen-
skou událost, jsou klíčem k ocenění zaměstnanců
a posílení vztahů s partnery. Uspořádání perfekt-
ního večírku může být výzvou, ale s našimi tipy
na místa v H&Hotels group, si užijete kompletní
servis včetně cateringu a stylového ubytování.
Secesní prostory ve Fantově budově na Hlavním nádraží v Praze se otevírají veřejnosti. V nově zrestaurovaném křídle budovy zahajuje provoz kavárna Foyer Café. Podnik láká na čerstvé pečivo typu viennoiseries, vyladěné kanapky, sendviče na cestu i kvalitní šampaňské a víno. Klidné posezení v kavárně přímo na nádraží potěší všechny milovníky architektury, gastronomie i samotné cestující.
Fanoušci americko-anglické rockové formace Fleetwood Mac si
budou moci své oblíbené hity znovu vychutnat naživo. V pražském
Kongresovém centru je 22. září 2024 zahraje výběr hudebníků
vystupujících pod názvem Rumours of Fleetwood Mac.
Pivo na Náplavce – oblíbený degustační festival zlatavého moku se v letošním roce bude konat 14. a 15. června na Rašínově nábřeží. Účastnit se ho budou stálice i nováčci, na pravém břehu Vltavy se představí 40 zástupců českých minipivovarů. Součástí festivalu budou i stánky s jídlem, pivní bleší trh a několik koncertů.
Pražská gastronomická mapa se rozrostla o nový cíl. Bistro U Býka v Hybernské
ulici nedaleko Prašné brány a Masarykova nádraží na jednom místě nabízí to
nejchutnější nejen ze Slovenska. Čerstvé uzeniny, speciality z masa či ryb podle
originálních receptur, klasické saláty, ale také polévky, guláš, burgery...
V moderním československém Bistru U Býka je každý den na výběr z kvalitních
chlazených i teplých jídel určených pro konzumaci v bistru či k zakoupení s
sebou.