Tato stránka používá soubory cookies a bez nich nemusí fungovat správně. Povolte prosím soubory cookies ve Vašem prohlížeči.
29. března 2024, svátek má Taťána

Restaurant Monarch

Adresa:
V Kolkovně 6, Praha 1 0
Telefon:
224819701

Otevírací doba

Pondělí
zavřeno
Úterý
01:00 - 24:00
Středa
00:00 - 01:00
Čtvrtek
zavřeno
Pátek
zavřeno
Sobota
zavřeno
Neděle
zavřeno
Právě je zavřeno

Poskytované služby

Nekuřácké

Vážení a milí hosté Monarchu V Kolkovně, Pokud se rozhodnete strávit Váš čas u nás ve vinném restaurantu MONARCH, bude nám ctí a pýchou mít tu možnost se o vás starat, nabídnout Vám výbornou gastronomii , profesionálně vybraná vína k jednotlivým pokrmům, ale rádi Vás přivítáme třeba jenom na skleničku dobrého vína či na šálek lahodné italské kávy. Celý náš projekt je koncipován pro znalce či milovníky dobrého jídla a vína, ale to nedůležitější, je prostě provozován pro Vás, pro lidi a přátele, pro příjemná setkání v prostoru, kde jsme se moc snažili a stále snažíme, aby jste se cítili jako doma nebo u svých dobrých přátel, od kterých se Vám skutečně a od srdce nechce odcházet……. Jestliže veškeré úsilí a práce vynaložené a spojené se zajišťováním celého chodu našeho Monarchu je oceněno Vaším dobrým pocitem a budete se k nám stále rádi vracet, pak vše mělo a má smysl, a budeme se s potěšením snažit dále a mít radost s nových setkání s Vámi…

ČTĚTE DÁLE

Jižní Morava snoubí profesionální servis s nezapomenutelnými zážitky

Jižní Morava by se do Německa vešla 50x, přesto překvapí svou rozmanitostí na každém kroku. Ať chcete okouzlit účastníky konference neotřelým programem nebo zaujmout kolegy originálním teambuildingem, na jižní Moravě najdete přátelskou atmosféru a profesionální služby. A co k jižní Moravě neodmyslitelně patří? No přece víno!

Rozhovor se zakladatelem TOMCHAi, Tomášem Stankovským

Vše začalo u zakladatele Toma, který procestoval kus světa od Srí Lanky, přes Indii až do Nepál. Po cestě nacházel inspiraci, ochutnával místní speciality a získal myšlenku. Myšlenku cestovat a šířit východní holistický přístup skrze tento skvělý orientální nápoj.

Máme pro Vás křupavou novinku, nové bistro na Na chlebu.

Bistro se inspiruje jednoduchostí a komplexností chleba. Pár základních surovin, spousta péče, tvořivosti, trpělivosti, kuchařské zdatnosti, a… Voila! Skvělá, voňavá, křupavá a chutná věc je na světe.

Jeden z nejznámějších českých výživových poradců

Sezení na zadku, žádný pohyb a pojídání cukroví, vánočky, smaženého kapra, řízků, klobás, k tomu lavor bramborového salátu, chlebíčky, brambůrky a plno alkoholu… Tak nějak vypadalo posledních pár dní většiny z nás. Po tomto hodování se asi mnohým z nás protočily na váze panenky a padly nápady jako: »od prvního přestanu jíst a každý den budu dvě hodiny cvičit«. Je to ale správná cesta? Na to jsme se zeptali jednoho z nejznámějších českých výživových expertů Petra Havlíčka.

Proč se školit mimo pracoviště?

Efektivitu učení ovlivňuje spousta faktorů a místo je jedním z nich. Pořádání školení nebo workshopu pro zaměstnance mimo pracoviště má mnoho výhod a přínosů, které mohou zásadně ovlivnit produktivitu a spokojenost pracovníků. Proč je důležité, aby bylo místo mimo vaše obvyklé pracoviště?

Dark Kitchen: Nový catering mění pražskou gastronomii

Praha nedávno přivítala nového hráče na cateringové scéně - Dark Kitchen, za nímž stojí skupina Spojujeme. S kreativním šéfkuchařem José Niñem, který se může pyšnit zkušenostmi z Michelinských restaurací, Dark Kitchen nabízí estetické a chutově rozmanité kanapky, které mění pravidla občerstvení v české metropoli.