18. května 2025, svátek má Nataša
NICE TO FIT YOU. Krabičky, co Vám sednou!

NICE TO FIT YOU. Krabičky, co Vám sednou!

Pražané (a lidé žijící v okolí hlavního města) se od roku 2023 mohou stravovat díky značce Nice To Fit You. Napsat však, že se jedná o krabičkovou dietu, by nebylo úplně přesné. Ano, je to jídlo, které klienti dostávají domů nebo do práce v krabičkách. Nice To Fit You je však od běžných krabičkových diet dost odlišné. O tom, v čem je toto stravování jiné, jsme si povídali se šéfem marketingu Petrem Podlešákem.

ntfy-v-label-weganskie-gofry-dyniowe-syrop-klonowy-pumpkin-spice-gruszka-l-2.jpg

Na trhu a v Praze zvlášť je spousta značek krabičkových diet. Čím se značka Nice To Fit You od ostatních liší?

Hlavně šířkou nabídky. Celkově máme 12 různých jídelníčků. Od klasického stravování přes tři programy bez masa včetně vegan varianty, dvě keto diety, odlehčená jídla se sníženým obsahem lepku a laktózy, jídla pro cvičící až po jídla světových kuchyní. Vybírat si můžete denně z 10 až 50 jídel. A tam by už nemělo hrozit, že vás nabídka bude nudit.

Kam všude si můžu vaši krabičkovou dietu objednat?

Dodáváme jídla po celé Praze a okolí. Od Kladna po Úvaly, od Brandýsa po Kamenici. V současné době, kdy lidé třeba část týdne dojíždějí do kanceláře a zbytek pak pracují z domova, přijde vhod si flexibilně nastavit místo dovozu. Jsme otevřeni zájmu a pokud někdo chce třeba dovézt jen oběd, i to umíme splnit. Nevyžadujeme od zákazníků, aby si objednali na určitý počet dnů.

Každý si na začátku vybere počet pokrmů na den, kalorický příjem a druh diety. Náš systém už pak automaticky připravuje skladbu jídel. Když budete chtít některé jídlo změnit, není to problém. Stejně jako ho zrušit či přesunout dovoz na jiný den. 

ntfy-v-label-spring-rolls-salad-czyli-salatka-z-makaronem-ryzowym-tofu-marchewka-czerwona-kapusta-prazonymi-orzeszkami-ziemnymi-sos-orzechowo-sojowy-l-2.jpg

Nabídka jídel vašeho stravování je opravdu široká, jak připravujete jídelníčky?

Máme tým nutričních terapeutek, které jídelníčky sestavují s ohledem na daný program a současné výživové standardy. Celkově máme v databázi 13 000 receptů, ze kterých se čerpá. Každý náš klient má možnost dovezená jídla komentovat a hodnotit pomocí 5bodové škály. V případě, že hodnocení klesne pod 4,3 bodu, kuchaři recept znovu otevřou a upraví dle komentářů, které jsme k němu dostali.

Velkou část kvality jídel tvoří také suroviny, ze kterých jsou uvařená.

Zakládáme si na tom, že do asijského jídla používáme nudle udon z Japonska. Totéž třeba u jídel s norským lososem, italskými těstovinami nebo Kalamata olivami z Řecka. Naší snahou je dosáhnout autentické chuti, která se k pokrmu váže. To, aby naše jídla byla nejen chutná, ale také výživná, je jeden z hlavních cílů, které si hlídáme.

ntfy-v-label-azjatycka-zupa-na-bazie-tamari-z-pieczarkami-tofu-kapusta-pak-choi-i-makaronem-sojowym-l-2.jpg

Jsou nějaké speciality, na které byste chtěl čtenáře pozvat?

Každé jídlo chutná dobře a je připravováno s náležitou péčí. Nicméně mezi těmi 12 jídelníčky máme jeden, který se jmenuje Foodie a jsou v něm jídla světových kuchyní. Ten bych doporučil všem, kteří zkrátka rádi ochutnávají jídla odjinud. Obecně jsou všechny jídelníčky Nice To Fit You rozmanité, ale tady je to obohacené ještě o ten světový akcent. 

Několikrát za rok pak máme týdny národních kuchyní. Takže sedm dnů si můžete pochutnávat třeba na italské kuchyni, asijských jídlech apod. Je to možnost, jak vyzkoušet jídla jiných zemí a přitom nemuset nikam cestovat. 

Je začátek roku, k němu se váží také různá předsevzetí. Když už lidé nechtějí zhubnout, třeba budou chtít alespoň lépe jíst. Jak s tímto umíte pomoci?

Velká výhoda tohoto způsobu stravování je, že vám opravdu ušetří čas. Abyste se mohli cítit pohodlně. Někdo vymyslí, naplánuje, uvaří za vás. Vy už to dostanete hotové až domů nebo do práce. Když si jen spočítáte, kolik času strávíte nakupováním a vařením, tak toto vše odpadá. V současné době, kdy jsou všichni maximálně vytížení, pak jistě taková úspora času přijde vhod. Můžete ho využít ke sportu, odpočinku nebo ho prostě strávit se svými blízkými. Naše jídla prezentujeme pomocí jednoduchého sloganu “Nevařím. Jím.” Rád bych ještě dodal, že jíte chutně a zdravě. A to je myslím základ všech snah o kvalitní život. 

ntfy-poledwica-swojska-pasta-musztardowa-chleb-razowy-roszponka-i-cebulki-marynowane-l-2.jpg

Pokud tedy budu mít chuť začít se stravovat pravidelně s Nice To Fit You, co pro to mám udělat?

Je to jednoduché. Jděte na stránky www.ntfy.cz, vyberte si jeden ze 12 jídelníčků, který vám bude nejvíce vyhovovat, a místo, kam chcete jídla dovážet. O vše ostatní se postaráme. Dobrou chuť. 

 

Nové vydání

FACEBOOK

INSTAGRAM

VYBRANÉ AKCE

ČTĚTE DÁLE

Volba sládků se mění na Speciály z Prazdroje. Nabídku speciálních piv si sestaví sami hospodští

Plzeňský Prazdroj mění od května svůj program pivních speciálů. Projekt Volba sládků, který každý měsíc nabízel v limitované edici jedno speciální pivo ve vybraných hospodách a restauracích v Česku a na Slovensku, nahrazuje novým programem s názvem Speciály z Prazdroje. Ten nabídne hospodským možnost sestavit si vlastní kalendář pivních speciálů na míru. Vybírat budou moci během roku dohromady z deseti druhů piva ze stálé i sezónní nabídky.

Z pole les: NKT a Home for Trees mění krajinu i vztahy

Na kraji malých Mokrovrat leží pole. Dříve tu nic nežilo – půda byla třikrát zoraná, opuštěná, bez života. Ale letos na jaře se to změnilo. Do brázd mezi zbytky staré ornice se zasunula první sazenice. A hned za ní další. A pak další. Tři tisíce borovic, dubů a douglasek. Strom za stromem. Ruka v ruce – zaměstnanci a zákazníci společnosti NKT, společně s neziskovou organizací Home for Trees, opět zasadili nový kus budoucnosti.

Jedinečná interaktivní expozice Pilsner Urquell: The Original Beer Experience láká za zážitky i jídlem

Ponořte se do příběhu prvního zlatého ležáku přímo v historickém centru Prahy. Interaktivní expozice Pilsner Urquell: The Original Beer Experience přibližuje okolnosti vzniku plzeňského piva všemi smysly.

Pop up kavárna, gastro extravagance, přednášky i znovuotevřená vodárenská věž. Oslavy Holešovické tržnice startují již příští týden a návštěvníky čeká bohatý program

Holešovická tržnice je jako živý organismus, který dýchá s Prahou už více než století. Místo, kde se setkává syrová minulost s pulzující současností. Bývalá jatka, burza zvířat i zeleninový ráj – dnes scéna pro kulturu, jídlo a komunitu letos slaví 130 let od svého založení. Od 24. dubna do 14. května se zde odehraje série akcí, které svým osobitým způsobem propojí to nejzajímavější z minulosti a přítomnosti. Čekají vás zážitky, které vás překvapí, potěší a inspirují. Čas gastro performance BEEF, vůně starých receptů i futuristických chutí. Čas otevřené pop up kavárny s čítárnou a autentickým menu. Čas koncertů, které rozehrají Halu 17, i výstavy, která vás vezme na cestu časem až na samotný vrchol vodárenské věže.

Slepý test ležáků Prahy s rekordmanem: Kbelské pivo podruhé v řadě nejlepší

První pivní extraliga, respektovaný spolek znalců piva, podrobila na sklonku roku 2024 opětovnému testování pražské ležáky. A to tak, jak se to má dělat – anonymně ve slepém testu, přímo z výčepu, lednice nebo pultu, bez nominací, zápisného a sponzoringu. Za 15 let existence Extraligy však poprvé v soutěži o Krále Prahy zvítězil držitel koruny z předchozího roku – Kbelský pivovar se svou dvanáctkou 12 pilotů.

Smažený sýr jako král českých talířů: Kde se vzal a proč ho tak milujeme?

Mnozí z nás si nedokážou představit jídelní lístek bez smaženého sýra. A není divu! Kombinace křupavé strouhanky a dokonale rozteklého sýra je synonymem komfortního jídla, které si rádi dopřejeme jak v restauracích, tak doma. Jak se ale smažený sýr dostal na naše stoly a proč se stal neodmyslitelnou součástí české gastronomie?
Tato stránka používá soubory cookies a bez nich nemusí fungovat správně. Povolte prosím soubory cookies ve Vašem prohlížeči.